saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 سلاممن تعداد کالا را در قسمت مدیریت انبار وارد می کنم اما اضفه نمیشه و موجودی را صفر نمایش میده حتما باید برم در قسمت ترکیب و اونجا اضافی کنم مشکل از کجاست ؟موجودی انبار را از کجا باید وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 تو صفحه ویرایش محصول باید وارد کنید . البته یه چز خیلی مهم . شما مثلا میزنید افزایش موجوی مثلا 100 تا . بعدش باید روی ذخیره کلیک کنید و اگه روی ذخیره و ماندن کلیک کنید موجودی اضافه نمیشه!! البته اگه ترکیب اضافه کرده باشید از اونجا هم باید اضافه کنید موجودی رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 تو ویرایش محصول فقط یک قسمت اون هم موجودی انبار هست که من وارد میکنم و بعد ذخیره میکنم اما جوا ب نمیگرم .کجا دقیق باید موجودی انبار را وارد کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2011 شما اول باید مطمئن باشید که از تنظیمات، مدیریت موجودی رو غیر فعال نکردید. بعد محصول رو ویرایش کنید و تعداد موجودی رو وارد کنید و از منوی کشویی کنارش افزایش رو انتخاب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در فروردین 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2012 من هم با انبار داری محصولات مشکل دارم. يه توضيح مختصر ميدم اميد وارم که بتونيد راهنمايم کنيد: 1- از قسمت تنطيمات - محصولات : امکان لجازه سفارش بيتر از موجودی: بلهفعال کردن مديريت موجودی موجودی : بلهنمايش تعداد موجودی در صفحه اول محصول: بلهنمایش خصوصیتی که تمام شده در صفحه محصول: بله بعد از انجام اين تنطيمات وارد فهرست محصولات ميشم و محصول مورد نظر رو بدين شکل ويرايش ميکنم: موقعيت (انبار) : 100گردش سرمايه : افزايش -- 100حداقل تعداد: 1 و بعد ذخيره محصول رو انجام ميدم. حال بعد از اينکه ويراش محصول انجام شد و ذخيره شد و به صفحه بالتر که همون فهرست محصولات هست وارد شديم تعداد محصولات رو 101- نشون ميده (علت اينکه منفی نشون ميده چيه) . آيا تنظيمات درست انجام شده؟ اگر درسته چرا من که گزينه " نمايش تعداد موجودی رو در صفحه اول: انتخاب کردم چراد تعداد محصولات موجود رو در صفحه اول نشون نميده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .