a_dadmand ارسال شده در خرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2014 سلام قالبی که من نصب کردم صفحه اولش تک ستونه هست و چپ و راست خالیه ماژول Enemad رو نصب کردم نمایش داده نمیشه راه حلی برای نمایشش وجود داره؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 نماد نمایش داده نمیشه تا تایید بشهنماد شما تایید شده هست؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a_dadmand ارسال شده در خرداد 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2014 نماد نمایش داده نمیشه تا تایید بشهنماد شما تایید شده هست؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proمن روی لوکال فعلا کار میکنم توی تنضیمت ماژول فقط نمایش در ستون چپ و راست وجود داره و حتی div خالی مربوط به نماد در صفحه اول نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2014 درود ، روی لوکال نمیاره دوست من ، باید درخواست Enamad بدید اگه واسه دامنه میخواهید و کارای مابقی تا واستون فعال کنند . در ضمن اگه قالبتون ستون نداره اون ماژول نمیتونه واستون کار امد باشه و باید کد نماد رو دستی توی صفحه اول قالب قرار بدید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a_dadmand ارسال شده در خرداد 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2014 درود ، روی لوکال نمیاره دوست من ، باید درخواست Enamad بدید اگه واسه دامنه میخواهید و کارای مابقی تا واستون فعال کنند . در ضمن اگه قالبتون ستون نداره اون ماژول نمیتونه واستون کار امد باشه و باید کد نماد رو دستی توی صفحه اول قالب قرار بدید .تشکر کدش رو تو کدوم فایل بزارم؟میخوام به صورت یک DIV روی صفحه fix باشه سمت چپ پایین و Scroll نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .