leila ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 سلام دوستان خسته نباشید من ماژولی میخوام که بشه باش قالب نصب کرد تو تایپیک دوستان نوشته themeinstallator این ماژول رو ندیدم ممنون میشم ماژولی رو واسم قرار بدین که بتونم قالب رو نصب کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 این یکی از ماژول های پیشفرضه . تو خود پرستاشاپ هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leila ارسال شده در خرداد 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 ببخشید دوست عزیز میشه مسیرش رو بگید پس چرا من نمی بینم و نمی تونم قالبی اضافه کنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 توی قسمت ماژول ها - شاخه مدیریت - واردسازی/استخراج یک قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .