hadiadib ارسال شده در خرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2014 با سلام. فروشگاه ما دو سال است که فعال بوده و تاکنون هیچ مشکلی نداشتهایم. امروز صبح چندنفر تماس گرفتند و گفتند فروشگاه پیغام خطا در ثبت کدپستی میدهد. شک کردم که ممکن است اشتباه میکنند، چون تا حالا فروشگاه بدون هیچ مشکلی فعال بود. تست کردم دیدم حق با آنهاست و فروشگاه از کدپستی ایراد میگیرد. این در حالی است که در طی حداقل یک سال گذشته، هیچ تغییری در فروشگاه (نصب ماژول، به روزرسانی و...) داده نشده است و این مشکل از امروز صبح یکباره به وجود آمده است.دوستان لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2014 دوست من هنگام سوال کردن حتمن همه مشکل را شرح دهید.ذکر این که مشکل دارند برای ما بی معنی است. چه مشکلی دارند؟ چه ایرادی از کدپستی گرفته میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .