cgcore.ir ارسال شده در خرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2014 سلام یه بخشایی هست میخوام ترجمه کنم تا راحت تر کار کنم ، برای مثال: ماژول لایک کردن یک محصول بر روی فیسبوک رو نصب کردم و میخوام نوشته های روی front office و یا بک آفیس شو ترجمه کنم اما پیغام زیر ظاهر میشه... چجوری حلش کنم؟ آیا باید دستی سورس Php رو ترجمه کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2014 بله اینها رو باید به مدیر سرور بگید براتون مقادیرش رو افزایش بدن. اگر هم دسترسی به فایل php.ini دارید یا روی لوکال کار میکنید خودتون این مقدار رو اضافه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2014 باید از میزبان هاست خود بخواهید تا محدودیت max_input_vars برسه روی مثلا 3 هزار یا 4 هزار سپس میتونید از داخل ترجمه ها ویرایش کنید . با یک تیکت به پشتیبانی هاستتون مشکلتون رفع میشه اگه هم انجام ندادند میتونید دستی از سی پنل ویرایش کنید یا از لوکال ویرایش کنید و وارد فروشگاهتون کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cgcore.ir ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2014 باید از میزبان هاست خود بخواهید تا محدودیت max_input_vars برسه روی مثلا 3 هزار یا 4 هزار سپس میتونید از داخل ترجمه ها ویرایش کنید . با یک تیکت به پشتیبانی هاستتون مشکلتون رفع میشه اگه هم انجام ندادند میتونید دستی از سی پنل ویرایش کنید یا از لوکال ویرایش کنید و وارد فروشگاهتون کنیددسترسی به cpanel دارم کجای cpanel میشه محدودیت max_input_vars را بالا برد؟ بدون اینکه بخوام فایل php رو دستکاری کنم! البته یه چیزاییم هست بعدن باید ترجمه کنم که همین مشکل رو خواهم داشت مسلما ، پس باید مقدار محدودیت max_input_vars را بالا ببرم که در بخش های دیگه مشکلی نباشه . میشه راهنمایی کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cgcore.ir ارسال شده در خرداد 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2014 باید از میزبان هاست خود بخواهید تا محدودیت max_input_vars برسه روی مثلا 3 هزار یا 4 هزار سپس میتونید از داخل ترجمه ها ویرایش کنید . با یک تیکت به پشتیبانی هاستتون مشکلتون رفع میشه اگه هم انجام ندادند میتونید دستی از سی پنل ویرایش کنید یا از لوکال ویرایش کنید و وارد فروشگاهتون کنیددسترسی به cpanel دارم کجای cpanel میشه محدودیت max_input_vars را بالا برد؟ بدون اینکه بخوام فایل php رو دستکاری کنم! البته یه چیزاییم هست بعدن باید ترجمه کنم که همین مشکل رو خواهم داشت مسلما ، پس باید مقدار محدودیت max_input_vars را بالا ببرم که در بخش های دیگه مشکلی نباشه . میشه راهنمایی کنید؟ ## Config Php php_flag engine Onphp_flag enable_dl Offphp_flag safe_mode Offphp_flag safe_mode_gid Offphp_flag sql.safe_mode Offphp_flag allow_url_fopen Onphp_flag allow_url_include Offphp_flag exit_on_timeout Offphp_flag file_uploads Onphp_flag session.use_cookies Onphp_flag session.auto_start Offphp_flag session.use_trans_sid Offphp_flag magic_quotes_gpc Offphp_flag magic_quotes_runtime Offphp_flag magic_quotes_sybase Offphp_flag mysql.allow_persistent Offphp_flag zlib.output_compression Onphp_flag register_globals Offphp_flag register_long_arrays Offphp_flag register_argc_argv Offphp_flag short_open_tag Onphp_flag implicit_flush Onphp_flag ignore_repeated_errors Offphp_flag ignore_repeated_source Offphp_flag ignore_user_abort Offphp_flag log_errors Offphp_flag display_startup_errors Onphp_flag display_errors Onphp_flag html_errors Onphp_flag expose_php Offphp_value error_reporting E_ALLphp_value output_buffering 4096php_value default_charset UTF-8php_value default_mimetype text/htmlphp_value memory_limit 420Mphp_value max_execution_time 30php_value max_input_nesting_level 64php_value max_input_time 60php_value max_input_vars 1000 ایا اینو باید دستی رقمش رو ببرم بالا؟ این فایل htaccess رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ آخه تقریبا تو همه پوشه ها هستش!!! php_value post_max_size 70Mphp_value upload_max_filesize 999Mphp_value mysql.connect_timeout 30php_value zlib.output_compression_level 9php_value date.timezone UTCphp_value session.gc_maxlifetime 1440 order allow,denyDeny from all لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 از طریق پنل نمیتونیدبه پشتیبان هاست تیکت بزنیدبسته شد Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده