sadeghbb ارسال شده در خرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2014 سلامدوستان قصد دارم از امروز محصول به فروشگاه اضافه کنمیسری مسائل هست که میخواستم روشن بشه قبل از این کار... 1. نحوه وزن دادن به محصول که واقعا داره اذیت میکنه!سیستم پستی که میخوام باهاش کار کنم سفیر هست و فروش نقدیتنظیمات وزن رو نمیدونم چجوری باید انجام بشه ...مثلا:دو بازی مختلف هرکدوم یک دیسک که اولی قاب داره و از بخش ترکیبات افزایش برحسب وزن بهش یه وزن برحسب گرم دادیمو در نهایت هم از بخش حمل بهش یه وزن میدیم از قسمت وزن بسته به گرم (بدون در نظر گرفتن وزن قاب )حالا بازی دوم بدون قاب هست و مسلما هر دو بازی در یک پاکت قرار داده میشن ... وزن بازی دوم این وسط چطوری اعمال میشه ؟!راه راحت تری هم هست برا وزن دادن به محصول ؟ بعد هزینه پستی رو فک کنم خود سیستم سفیر به مشتری اعلام کنه بسته به مکان شخص کار دیگه ای هم باید انجام داد ؟ الان چند روز هست درگیر این مشکلم ... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن ... تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2014 من متوجه نمیشممحصول شما با قاب هست و شما وزن بدون قاب رو میزنید؟خب وزن با قاب رو درج کنیداگه قاب انتخابی هست یا باید به شکل یک محصول جدید به مشتری پیشنهاد بدید یا ترکیب تعریف کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .