yashi ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 سلاماومدم بصورت تست یه سفارش ثبت کنممحصول رو که انتخاب کردم و خواستم براش عکس آپلود کنم . یعنی محصول رو سفارشی کنم ارروور داد : Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: gd warning: product of memory allocation multiplication would exceed INT_MAX, failing operation gracefully in /home/chapicir/public_html/images.inc.php on line 250 Warning: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/chapicir/public_html/images.inc.php on line 261 Warning: imagefilledrectangle(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/chapicir/public_html/images.inc.php on line 262 Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/chapicir/public_html/images.inc.php on line 265 Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/chapicir/public_html/images.inc.php on line 346 Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/chapicir/public_html/images.inc.php on line 349 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 سلامبه احتمال زیاد مشکل از سمت سرور شماستبه هاست تیکت بزنید و مطرح کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 دیباگ رو خاموش کنید و مجدد تست کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در خرداد 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 دیباگ رو خاموش کردم فرقی نکرد فقط اون خطا ها پاک شد و خطای خوده سایت باقی موند : 1 خطا وجود دارد : خطایی هنگام بارگذاری تصویر رخ داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در خرداد 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 این جوابیه که هاستینگ به من داده : این ارور مربوط به تنظیمات هاست نیست http://www.hotscripts.com/forums/php/33071-help-error-messages-please.html سرچ کنید جهت رفع اطلاعاتی وجود دارد اما من باز گفتم که مشکل از سروره ! و منتظر جواب بعدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در خرداد 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2014 همچنان این مشکل پا برجاست و هاستینگم کاری نکرد و گفت که مشکل از هاستینگ نیست !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2014 یکی بگه من چیکار کنم خب اینو اخه .حداکثر حجم آپلودم زیاد کرد سرور اما نشد بازم !!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2014 واسه یک محصول نمیتونید عکس قرار بدید ؟ اطلاعات ورود به مدیریت فروشگاهتون رو در صورت تمایل پ خ کنید تا یه نگاهی بندازم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2014 دیباگ رو روشن کنید دوست من و یکبار آپلود کنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در خرداد 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2014 نه مشکل توی اضافه کردن محصول نیست !!!دیباگ هم روشنه . خطا ها هم همونه که توی پست اول گفتم !مشکل اینه :یه محصول هست مثل http://chapic.ir/custom-design/14-mug.htmlتوی بخش طرح دلخواه که میره مشتری و میخواد عکس آپلود کنه برای سفارش ارورر میده .خودتون اگه امکانش هست با همین لینک بالا یه سفارش ثبت کنید ! با طرح دلخواه . متوجه منظورم میشین ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 به نظرم با توجه به خطایWarning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: gd warning: product of memory allocation multiplication would exceed INT_MAX, failing operation gracefully in /home/chapicir/public_html/images.inc.php on line 250 مشکل از محدودیت مموری هاستتون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2014 یه افزایش حجم آپلود داده بود سرور برای رفع مشکل که نشد و من بهشون گفتم که پشتیبانی پرستا گفته محدودیت مموری باید بیشتر بشه این جواب رو دادن : بله افزایش حجم مموری را انجام داده ایم می تونید هم دقیقا از پشتیبانی بپرسید که چه موردی را باید افزایش بدیم تا همان مورد را بررسی کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2014 همون خطاها رو براشون بفرستید. این دیگه مسئولیت مدیر سرور هست که تشخیص بده چه چیزی رو باید افزایش بده. بنده سررشته ای در مدیریت سرور ندارم متاسفانه پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 آقا مشکل از سرور نیست !!!سرور رو عوض کردم رفتم رو یه سرور داخلی مال همون شرکت مشکل حل نشد !!!دیشب انتقال دادم رو یه سرور دیگه کلن بازم مشکل پا برجاست !!!!!!!!!اگه از اول نصب کنم و بعد ماژول ها و قالب رو دوباره نصب کنم و دیتابیس رو دوباره ایمپورت کنم . درست میشه ؟! توی سایت تغییری ایجاد که نمیشه نه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 شما یک پرستا خوام تو یک پوشه روی هاستتون نصب کنید جدای از اون ببینید اگر مشکلتون حل شده بود فروشگاهتون رو یا ارتقا بدید یا محصولات و شاخه ها و .. رو انتقال بدید روی یک پرستای جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 اقا مشکل از سایته ! توی یه پوشه دیگه دوباره نصب کردم پرستا رو یه محصول اضافه کردم و راحت عکس آپلود شد !!خب الان دقیقن باید چه کنم که تنظیمات و قالب و ماژول ها و محصولات و همه چی کنم بتونم انتقال بدم ؟با ارتقا که فکر کنم قالب به مشکل بخوره ؟اکه همه فایل های پرستا خام رو جایگزین کنم درست نمیشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 دیباگ رو روشن کنید و عکس رو آپلود کنید ببینید خطایی میده یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 چی خطا میده یا نه ؟!یه نسخه پرستا تو یه پوشه جدید نصب کردم و بدون مشکل کار کرد و عکس آپلود شد.حالا میخوام بدونم باید چکار کنم که تنظیمات و محصولات و ... پاک نشه !ارتقا اگه بدم که قالب از کار میوفته اگه اشتباه نکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 دوست من منظورم توی همون پرستایی بود که فرمودید خطا میده بهتون نه این پرستایی که جدید نصب کردیدمن احتمال میدم یکی از فایل های کنترلر پی اچ پی مربوط به آپلود تصویر در بخش مدیریت دچار اشکال شده. نیاز به بررسی فنی دارید اینطوری نمیشه نظر داداگر به نسخه 1.5.6 ارتقا بدید که مشکلی نخواهید داشت. البته حتما قبل از هرکاری نسخه پشتیبان تهیه کنید از فایل ها و دیتابیستون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 آها ارورر هار که تو صفحه اول گذاشتم که :دیالان پرستا من 1.4.9 که دادم قالب رو بهنام برام طراحی براش و تا اونجا کهخ فهمیدم اگه به ورژن بالا ارتقا بدم که قالب سازگار ننخواهد بود !!این ارور رو میده :Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: gd warning: product of memory allocation multiplication would exceed INT_MAX, failing operation gracefullyin /home2/chapicir/public_html/images.inc.php on line 250 Warning: imagecolorallocate() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/chapicir/public_html/images.inc.php on line 261 Warning: imagefilledrectangle() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/chapicir/public_html/images.inc.php on line 262 Warning: imagecopyresampled() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/chapicir/public_html/images.inc.php on line 265 Warning: imagejpeg() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/chapicir/public_html/images.inc.php on line 346 Warning: imagedestroy() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/chapicir/public_html/images.inc.php on line 349 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 اگر ارتقا بدید قالبتون سازگار نخواهد بود. ولی دیگه وقتشه از نسخه 1.4 دل بکنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 خب چه کنم که بدون ارتقا مشکلم حل بشه :دی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 همون فایل images.inc.php رو یکبار از بسته اصلی جایگزین کنید رو هاستتون ببینید مشکلتون حل نمیشه؟فکر میکنم نیاز به بررسی فنی داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 این فایل رو همون روز اول که این اروور رو دیدم جایگزین کردم نشد :دیاگه کل فایل های پرستا خام رو بریزم روی سایت مشکلی پیش میاد ؟ بجز فایل های پوشه Config ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2014 فایل های پرستا خام رو ریختم روی سایت اما درست نشد !فایل های پوشه کانفیگ هم تک تک عوض کردم . پس میشه نتیجه گرفت که مشکل از دیتابیسه ؟!! چیکار کنم من ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .