دانوش ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 دیباگ رو خاموش کنید و مجدد تست کنید. چون آپلود تصاویر به صورت ای جکس هست با روشن بودن دیباگ مشکل ایجاد میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 دیباگ هم خاموش کردم و تست کردم اما همچنان مشکل پا برجاست !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 خب حالا با توجه به اینکه به احتمال خیلی زیاد مشکل از دیتابیسه !!! چکار کنم که محصولات و تنظیمات و ... رو داشته باشم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 احتمال زیاد. دیتابیس نمیتونه باعث چنین مشکلی بشهمیتونید در صورت تمایل درخواست بررسی کارشناسی بدید تا براتون دیباگ کنیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2014 چطوری و از کجا و به کی باید درخواست رو بدم ؟ شرایط ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در تیر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2014 کسی نیست بگه من چه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2014 داخل بازارچه باید درخواست بدید. بخش ارتباط با ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2014 از طریق بازارچه یا ارسال ایمیل به بنده یا یکی از مدیران Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در شهریور 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 مدیریت هم کاری از پیش نبرد . به ذهن کسی راه دیگه نمیرسه ؟از اول نصب کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 مدیریت کجا کاری از پیش نبرد؟راهکار اینه که شما هزینه بسیار ناچیزی رو بپردازید تا براتون بررسی و رفع عیب بشهاین دیگه تصمیم شماست که از نو نصب کنید یا با هزینه اندکی مشکل رو رفع کنید.قطعا تا جایی که ما میتونیم توی انجمن کمک میکنیم. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 خب مدیر نباید یه ایمیل بزنه که هزینه پرداخت کنم ؟ :دی !آخرین بار یه ایمیل زدین که پلاگین نصب نمیشه جواب دادم دیگه جواب ندادین :دیچقد هزینه باید پرداخت بشه ؟!مشکل پیدا شده !؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 شما از طریق ایمیل با من در ارتباط باشیدمن جوابی از شما در بازارچه ندیدم. یا نرسیده و یا کوتاهی از سمت ما بوده که ندیدیم. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 همانطور که گفته بودم بعد از آخرین تماس من با شما هیچ پیامی از طرف شما نداشتیم. احتمال میدم به ایمیل ریپلای زدید که اشتباه است و به دست ما نمیرسه. بعد از پیام دیروز شما مشکل را بررسی کردم و متوجه شدم کد هیچ مشکلی ندارد ولی تلاش می کند تصاویر بعد از آپلود به یک تصویر بسیار بزرگ تبدیل شود و سرور با محدودیت مموری مواجه می شود. اما علت و راه حل برای بی پاسخ نماندن تاپیک:به تنظیمات - محصولات رفته و حداکثر سایز تصاویر آپلود شده توسط مشتریان را ببینید.در این مورد دوستمون عدد بسیار بزرگ 10 هزار پیکسل در 10 هزار پیکسل را انتخاب کرده بودند و باعث مشکل میشد.توصیه میشه بیش از نیاز خود تنظیم نکنید چون مموری و پردازنده سرور را بیش از حد مصرف میکند.در این مورد با تنظیم به 600 در 600 مشکل حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .