nasim67 ارسال شده در خرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 سلام خسته نباشدمن قالب PRESTASHOP رو نصب کردم ولی در مرورگر IE نمیتوانم در قسمت ادمین و حساب کاربری LOGIN کنم لطفا یک پیشنهادی برای رفع این مشکل ارائه نمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 ما قالبی به اسم Prestashop نداریم . لطفا ادرس فروشگاهتون رو قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim67 ارسال شده در خرداد 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 من قالب پرستاشاپ و از سایت prestashop.com دانلود کردم و نصب کردم ولی در تمام مرورگرها به جز IE کار میکنهبا این قالب می توانیم یه فروشگاه اینترنتی بسازیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 دوست عزیز اون قالب رو از اونجا دانلود کردید پشتیبانی قالب رو هم از اونجا انجام بدید ، ما فقط قالب های خود انجمن رو پشتیبانی میکنیم که بیشترش هم بهمن عزیز طراحی میکنند و تاپیک هاش هم موجوده . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim67 ارسال شده در خرداد 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2014 سلام ورژن پرستاشاپ شما رو هم نصب کردم اما بازم رو ie جواب نداد.لطفا راه حلی پیشنهاد بدین چرا روی مرورگر ie جواب نمیدهمن ورژن دانلود پرستا شاپ 1.5.4.1 پارسی /// دموی زنده پرستا شاپ 1.5رو نصب کردم اما بازم روی ie مشکل دارهباید در مراحل نصب یا پنل لدمین چیزی رو نصب کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2014 لینک فروشگاهتون رو بدید دوست من. پرستا شاپ با ie مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .