tmehdis ارسال شده در خرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 سلام من تونستم تمام قالب را فارسی سازی و راست به چپ کنم منتها یه مشکلی هست فایل global و پوشه ماژول ها بدرستی از rtl خودشون پشتیبانی می کنند ولی فایل های غیر از global که کپی کردم توی پوشه rtl هنوز از پوشه css فراخوانی میشند . کامپایل را اجباری و حافظه نهان را هم غیرفعال کردم ولی مشکل همچنان باقی است توی انجمن گشتم چیزی نبود از دوستان خواهش می کنم در این زمینه راهنمایی بفرمایند با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 نسخه پرستا شاپتون؟ آیا از این انجمن دانلود کردید؟مثلا یک فایل و نحوه ی استفاده تون رو مثال بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در خرداد 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 بله از همین انجمن دانلود کردم نسخه پرستا شاپ : 1.5.4.1 مثلا یک فایل به نام bootstrap.css داخل پوشه css هست من اون رو توی پوشه rtl کپی کردم بعد تغییرات رو ایجاد کردم ولی فایل استایل درون پوشه css هنوز بارگزاری میشه همونطور که گفتم کامپایل را اجباری و حافظه نهان را هم غیرفعال کردم ولی مشکل همچنان باقی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 دوست من فقط فایل های css خود پرستا شاپ به صورت خودکار در اونجا لود میشن. فایل های اضافی دیگه مثل همین فایل رو یا باید به صورت دستی بالای فایل global.css ایمپورت کنید (با دستور @import) که از نظر سئو زیاد توصیه نمیشه (گرچه زیاد هم اهمیت نداره) و یا بالای فایل global.css اضافه کنید این فایل رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در خرداد 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 می تونید کدش رو کامل مثال بزنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2014 برای ایمپورت کردن ابتدا فایل bootstrap.css رو به پوشه rtl کپی کنید سپس این کد رو بالای فایل گلوبال بذارید: @import url("bootstrap.css"); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .