picsama ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 سلام.من می خوام چندتا کد تبلیغ کلیکی رو به سایتم اضافه کنم.با نرم افزار های بنر منیجر و دوتا ماژول دیگر هم تست کردم نشد .باید چکار کنم؟ قالب کدهم این شکلیه: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 اول از همه برای یک فروشگاه تبلیغات کلیلی توصیه نمیشههمان هایی که تست کردید جواب میدن. یا کد اشتباه هست یا اشتباه انجام دادین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
picsama ارسال شده در خرداد 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 معلومه که عمل نمیکنه چون کد غلط هست! دوست من وقتی از استفاده میکنید خاصیت src اون باید به یک فایل جاوا اسکریپت مسیر دهی بشه ولی الان کد شما به این شکله:src="http://uads.ir/l.php?s=120600&w=53272" و به هیچ وجه به یک فایل جاوا اسکریپت لینک داده نشده!به طور مثال کد باید اینطور باشه:src="http://uads.ir/yourjavascript.js" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 با سلام بنده هم می خوام بنر تبلیغاتی بگذارم توی سایت:کد زیر رو به من دادند چطور باید قرار بدم: ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 سلام.من می خوام چندتا کد تبلیغ کلیکی رو به سایتم اضافه کنم.با نرم افزار های بنر منیجر و دوتا ماژول دیگر هم تست کردم نشد .باید چکار کنم؟ قالب کدهم این شکلیه: کد را یا داخل فایل هدر پوشه تم قرار بدبد یا توی فایل فوتر قرار بدبد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .