_ali_ ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 سلاممن در هنگام نصب پرستا روی سایت با این خطا مواجه میشوم: نمیتوان ماژول "themeinstallator" را نصب کردباید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 من هم با همین مشکل مواجه شدملطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 سلامماژول رو بهمن جان توی انجمن گذاشتندجستجو کنید و نصبش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 سلام ممنون که جواب دادینولی ظاهرا شما متوجه نشدین مشکل ما چی هستشدر همون مرحله اول نصب که راهبر نصب در حال نصب هستش با این مشکل مواج می شیم و در این وضعیت نه به سایت دست رسی داریم نه به پانل ادمینمشکلات رو جدی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 یعنی موقع نصب پرستاشاپ ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در خرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 یعنی موقع نصب پرستاشاپ ؟بله در زمان نصب و طبیعیه که نصب انجام نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 خوب ماژول سالم رو دانلود کنیدبا ماژولی که تو سورس پرستاشاپتون هست (داخل پوشه modules) جایگزین کنید و بعد نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در خرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 خوب ماژول سالم رو دانلود کنیدبا ماژولی که تو سورس پرستاشاپتون هست (داخل پوشه modules) جایگزین کنید و بعد نصب کنید موفق باشیدممنون ولی از کجا دانلودش کنم اگه لینک بدید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 من گشتم هم تو سایت پشتیبانی ایرانی که ادمین قرار داده بود هم از فروم اصلی که اونجا هم گذاشته بودن هر دو رو امتحان کردم ولی بازم نشدنسخه 1.5.2 رو که نصب کردم درست کار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 کلا ماژول رو بردارید از داخل سورسفکر نمیکنم اشکالی ایجاد بشه (البته مطمئن نیستم)بعدا اون ماژول رو نصب میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 ولی فکر می کنم وقتی ماژول رو کلا برداریم کلا در بخش راهبری نصب ماژول ها با مشکل رو به رو بشیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2014 من مشکلم حل شد.کاری که کردم: پرستا رو در لوکال نصب کردم و فایلهای نصب شده را به هاستم انتقال دادم، بعد فایل setting.inc.php رو ویرایش کردم و دیتابیس را هم ایمپرت کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .