tama ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 وقت بخیرضمن تشکر از مدیران سایت ؛ سوالی دارم که انشااله جواب خوبی دوستان داشته باشن* در قسمت کاتالوگ>> مشخصه ها و مقادیر>> اضافه کردن یک ویژگی جدید ؛ برای محصول مثل رنگ،سایز و غیره نوع ویژگی رو بایستی انتخاب کنیم که بصورت پیشفرض دارای گزینه های 1-فهرست پایین رونده2-دکمه های رادیویی3-رنگ هستش---- اما مشخصه کالای بنده نیازمند گذاشتن یک عکس هستش که بایستی اضافه کنم. که در قالب این سه گزینه نمیگنجه--ایا راهی هست بتونم گزینه ای که امکانات اضافه کردن تصویر به عنوان مشخصه برای محصول رو به اون سه گزینه اضافه کنم؟؟؟ امیدوارم متوجه شده باشین. منتظر جوابتون هستم..یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 اگر عکستون در حد یک پترن هست میتونید روی خصیصه رنگ بذارید و خودش بهتون قابلیت آپلود پترن رو میده اما اگر تصویرتون بزرگه باید در سیستم تغییر ایجاد کنید و در حالت عادی امکان پذیر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .