ali00055 ارسال شده در خرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2014 سلام من میخوام یک شاخه والد جدید بسازم اما هر چی مینویسم در زیر شاخه خانه قرار میگرد در انجمن هم گشتم نوشتن باید ماژل منو را ادیت کنید اما من چنین چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emad.b ارسال شده در دی 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 سلامجناب من همین مشکل رو داشتم تو تعداد شاخه ها و زیر مجموعه هاش به خاطر محدود بودن عمق زیر شاخه ها مشکل داشتمو مجبور بودم یه شاخه والد دیگر هم معرفی کنمخیلی اینور اونر گشتم و در آخر تونستم یه شاخه کنار شاخه خانه وارد کنممن شاخه "فرهنگ و هنر" داشتم که آیکون خانه هم کنارش بود و الان در کنارش شاخه "لوازم الکترونیک" هم اضافه کردماما الان موقع ثبت محصول در قسمت وابستگی ها فقط شاخه "فرهنگ و هنر" و زیر مجموعه های این رو نشون میده ، شاخه "لوازم الکترونیک" رو نشون نمیدهچکار باید بکنم ؟متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلامچه دلیلی برای این کار دارید ؟شاخه خانه به منزله کل فروشگاه شماست و شما تنها با فعال کردن چند فروشگاهی میتوانید شاخه دیگری در کنار آن ایجاد کنید که همان فروشگاه جدید شما خواهد بود.پس در حالت عادی فقط یک شاخه در این سطح وجود دارد و نباید شاخه دیگری در کنار آن باشد. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .