ava2009 ارسال شده در تیر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2014 با سلامخدمت دوستان پرستاشاپ من 1.4.6.2 هست . تمام تقویمم هاشمسی ولی به جز بخش آمار میلادی هست من چطور میتونم تقویم آمار ها و تقویم فروش ها رو درون مدیریت تقویم به شمسی تبدیل کنم تنظیمات خاصی باید انجام بدم.؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2014 سلامتنظیمات نداره، باید کدها اصلاح بشن و از توابع تاریخ شمسی استفاده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2014 غییرات زیادی داره و فقط شمسی کردن تقویم کافی نیست.این تقویم ها فقط در نسخه 1.6 به طور کامل درست عمل میکنند و در باقی نسخه ها فقط در برخی بخش ها درست کار می کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 غییرات زیادی داره و فقط شمسی کردن تقویم کافی نیست.این تقویم ها فقط در نسخه 1.6 به طور کامل درست عمل میکنند و در باقی نسخه ها فقط در برخی بخش ها درست کار می کنند.با سلامآیا در پرستا 1.5 ماژولی یا راهی برای ثبت سفارشات با تقویم شمسی نیست؟چون در نسخه 1.4.9 در قسمت سفارشات تمامی آنها با تاریخ شمسی قابل رویت بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 تا اونجایی که من میبینم فارسیه ! خودم دارم از نسخه 1.5 استفاده میکنم و فروشگاه دارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 تا اونجایی که من میبینم فارسیه ! خودم دارم از نسخه 1.5 استفاده میکنم و فروشگاه دارم .با سلامنمونه سفارشی که در فروشگاه ثبت شده تاریخش این هست.2014-05-19 15:49:53 یعنی جایی هست که به صورت شمسی تاریخ ثبت بشه؟با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 مطمئن هستید نسخه ما رو استفاده میکنید؟ کدوم نسخه 1.5.4.1 یا 1.5.6.2 ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 مطمئن هستید نسخه ما رو استفاده میکنید؟ کدوم نسخه 1.5.4.1 یا 1.5.6.2 ؟؟ بله نسخه 1.5.6.2 بنده فقط از نسخه های شما استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 تمام تاریخ هایی که برای بنده درج میشه در قسمت تاریخ ها به صورت میلادی هستپیوست ها را مشاهده بفرمائید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 سلاماحتمالا فایلهای شما کامل منتقل نشدند یا درست نصب نشدهبیشتر این تاریخها در نسخه ما شمسی هستنددیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی در این صفحات نشون نمیده ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 سلاماحتمالا فایلهای شما کامل منتقل نشدند یا درست نصب نشدهبیشتر این تاریخها در نسخه ما شمسی هستنددیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی در این صفحات نشون نمیده ؟ موفق باشید با سلام و تشکر از شمادیباگ رو روشن کردمدر هیچ قسمتی از سایت هیچ اروری نمیدهچطوری میتونم این مشکل رو بر طرف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 سلامبا دانوش جان در تماس باشیداحتمالا نیاز به بررسی فنی خواهید داشت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2014 به تاپیک دانلود نسخه ۱.۵.۶ مراجعه کنید ی اصلاحیه رو دریافت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2014 به تاپیک دانلود نسخه ۱.۵.۶ مراجعه کنید ی اصلاحیه رو دریافت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro با تشکر از دانوش عزیزبسیاری از تاریخ ها فارسی شدممنون از تلاش دوستان عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2014 غییرات زیادی داره و فقط شمسی کردن تقویم کافی نیست.این تقویم ها فقط در نسخه 1.6 به طور کامل درست عمل میکنند و در باقی نسخه ها فقط در برخی بخش ها درست کار می کنند.سلام الان من از 1.6.06 استفاده میکنم ولی باید به میلادی وارد کنم تا محصول فعال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 یک مشکل هم در نسخه ۱.۶ پیدا شده. به زودی اصلاحیه کامل خطاهای این نسخه هم منتشر میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .