majid534 ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 سلاماساتید گرامی به یه مشکلی خوردم که تو هر فروم فارسی و انگلیسی میسرچم به بنبست میخورم...من قیمت محصولاتم به ریال و دلار هست.که به صورت پیشفرض ریال مشخص شده...حالا میخوام پیش فرض بشه دلار ؟؟؟؟؟؟اما...نکته اینجاست:قیمت یک محصول 15000 ریال تعیین شده وقتی خود پرستا به دلار تبدیلش میکنه قیمت میشه : 0.5$ که کاملا درسته اما وقتی پیش فرض رو میذاریم روی دلار قیمت میشه : 15000 $ که کاملا نجومی هست...تعداد محصولاتم حدود 1000 عدد هست... و نمیتونم دونه دونه اونارو تغییر بدم لطفا دوستان راهنمایی کنن...در ضمن نرخ تبدیل ریال به دلار 0.000040 هست... این یعنی اینکه تمامی قیمت ها باید ضربدر 0.000040 بشن تا به قیمت واقعی دلاری خودشون برسند... با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 دوست من شما توضیحات زیر همون گزینه رو داخل پرستا نخوندید! همونجا به صورت یک نکته نوشته که اگر ارز پیش فرض رو تغییر بدید باید قیمت تمامی محصولات رو دوباره وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid534 ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 دوست من شما توضیحات زیر همون گزینه رو داخل پرستا نخوندید! همونجا به صورت یک نکته نوشته که اگر ارز پیش فرض رو تغییر بدید باید قیمت تمامی محصولات رو دوباره وارد کنیدخوندم و چون میدونم راه روتینی براش نیست از شما کمک خواستم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2014 مگر با استفاده از ماژول های تغییر قیمت گروهی شاید بتونید البته من خودم با این ماژول ها کار نکردم. منتظر پیشنهاد سایر دوستان بمونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 تنها راه ممکن استفاده از ماژول های تغییر قیمت گروهی هستیکی دو نمونه در سایت موجود است. هم رایگان هم تجاری Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .