tmehdis ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 با سلام دوستان عزیز من یک مشکل در قالب خودم دارم در قالب پیشفرض بخش نظرات محصول به خوبی کار می کند ولی در قالب سایت با ارسال نظر مشکل داریم نسخه پرستاشاپ 1.5.4 هست نسخه پلاگین نظرات 4.3 هست ، روی قالبی که به ما دادن نسخه 4.4 این پلاگین را قرار دادند ولی وقتی از نسخه 4.4 استففاده می کنم صفحه محصول سفید میشه و هیچی باز نمیشه . به جدیدترین نسخه هم آپدیت کردم منتها اون هم خرابه و هنگامی که روی نوشتن دیدگاه کلیک می کنم فقط تصویر لودینگ می چرخه و بس. آدرس سایت : zibabox[dot]com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 بخش آموزش های سایت رو ببینید. آموزش اصلاح مشکل ماژول نظرات موجود هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در تیر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 بخش آموزش های سایت رو ببینید. آموزش اصلاح مشکل ماژول نظرات موجود هست Sent from my Xperia using Tapatalk proگشتم منتها اصلاحیه را پیدا نکردم لطفا لینک بدهید ممنوننمایش ارورهای php را فعال کردم این اخطار را نشون میداد Fatal error: Call to undefined method ProductController::getProduct() in /home2/zibaboxc/domains/zibabox.com/public_html/modules/productcomments/productcomments.phpon line 711 مشکل ماله چی میتونه باشه ؟ نسخه پرستاشاپ 1.5.4.1 راستی نسخه 1.5.6.2 را نصب کردم و مشکل حل شد کسی هست کمک کنه من کلی تغییرات در این نسخه 1.5.4.1 اعمال کردم و نمی تونم از نسخه جدیدتر استفاده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 کمی صبر کنید تا شیوه صحیح ارتقا در سایت قرار بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .