Mandegar ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 سلام دوستان توروخدا یکی منو راهنمایی کنه الان چند روزه نتونستم یه فروشگاه ساده رو راه اندازی کنم کلافه شدم دیگهموقعی که یه فایل رو خرید میزنم میخوام پرداخت کنم تو مرحله دوم یعنی ورود گیر میکنه و صفحه وارد کردن ایمیل برای عضویت و یا ورود کاربر بالا نمیاد ماژولی هم برای عضویت گیر نیاوردم یکی راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 یعنی چی گیر میکنه دوست من؟ خطا میده؟ صفحه سفید میاد؟عضویت که نیاز به ماژول ندارهآدرس سایتتون رو هم لطف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mandegar ارسال شده در تیر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 صفحه سفید میاد عزیز و دیگه فرم ثبت نام یا وارد کردن ایمیل نمیادفایل های جدید رو هم دوباره از نسخه زیپ کشیدم بیرون و تو هاست آپلود و بعد کامپایل کردم اما بازم جواب نمیده و صفحه سفید میاد آدرس سایت پ.خ شد ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 خب دوست من مشکل صفحه سفید فقط با روشن کردن دیباگ خطاهاش مشخص میشه. دیباگ رو روشن کنید (آموزشش داخل انجمن هست) و ببینید در اون صفحه سفید چه خطاهایی نمایان میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mandegar ارسال شده در تیر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 آموزش روشن کردن دیباگ رو پیدا نکردم عزیزحتی یه صفحه بود که خودتون یه لینک آموزش روشن کردن دیباگ به یه کاربر داده بودین که اونم باز نمیشهمیشه روششو بگیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 بخش سوالات و مشکلات پرتکرار رو کافی بود مطالعه بفرمایید یا لغت "دیباگ" رو سرچ میکردین لینک:http://presta-shop.ir/forum/Thread-3443.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mandegar ارسال شده در تیر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 ممنونم شرمنده من جمله ای زده بودم و لغتشو تست نکردماینکارو کردم و این ارور رو میده: Fatal error: Class 'Pdate' not found in /home3/book/public_html/classes/Tools.php on line 1362 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 این فایل رو از بسته اصلی پرستا که دانلود کردید یکبار در همین مسیری که در خطا مشخص کرده جایگزین کنید ببینید مشکل حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mandegar ارسال شده در تیر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 فایل authentication و my-account رو جایگزین کردم و بعد کامپایل هم کردم اما باز درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 این دوتا فایل چه ارتباطی با کاری که من بهتون گفتم داشت دوست من؟فایل classes/Tools.php رو از بسته اصلی کپی کنید و در همین مسیر روی هاستتون جایگذاری کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mandegar ارسال شده در تیر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 ممنون ادمین عزیز همین کارو کردم درست شدتشکر خیلی زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 سلاماز نسخه پارسی جایگزین کردید یا از نسخه اصلی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mandegar ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2014 از همون نسخه پارسی که نصب کرده بودم از فایل زیپش اکسترکت کردم و تو هاست جایگزین کردم عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2014 کار درستی انجام دادید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .