Kenzo ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 سلام. این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان سوالات خودشون رو در مورد قیمت گذاری پرستاشاپ بپرسند. سوال من:منوی: قوانین قیمت گذاری شامل 3 گزینه هست. اونا رو توضیح بدیدمنوی: کاتالوگ > محصولات > اضافه کردن جدید ، بخش قیمت ها رو توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 فکر میکنم اگر با این بخش ها خودتون کار کنید خیلی بهتر یاد میگیرین تا این که من الان خط به خط توضیح بدم براتون کار کنید و آزمون و خطا انجام بدید یادگیریش خیلی بهتر و شیرین ترهمن فقط راهنمایی کلی میکنم:تب قوانین قیمت گذاری برای تعریف تخفیف، بن ها، اشانتیون و ... استبخش قیمت ها هم موقع اضافه کردن محصول جدید که از اسمش مشخصه دیگه میتونید قیمت های متفاوت برای حالت های متفاوت (مثل گروه های مشتری مختلف و ...) تعریف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kenzo ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2014 فکر میکنم اگر با این بخش ها خودتون کار کنید خیلی بهتر یاد میگیرین تا این که من الان خط به خط توضیح بدم براتون کار کنید و آزمون و خطا انجام بدید یادگیریش خیلی بهتر و شیرین ترهمن فقط راهنمایی کلی میکنم:تب قوانین قیمت گذاری برای تعریف تخفیف، بن ها، اشانتیون و ... استبخش قیمت ها هم موقع اضافه کردن محصول جدید که از اسمش مشخصه دیگه میتونید قیمت های متفاوت برای حالت های متفاوت (مثل گروه های مشتری مختلف و ...) تعریف کنیدممنون. یه سوال من یک محصول اضافه کردم به شکل زیر: http://www.8pic.ir/images/64710537224129660667.jpg ولی وقتی قیمت به ریال انتخاب میشه قیمت به این شکل زیر میشه 1.960.000 تومان هست ولی 1.960.000 ریال میشه. یعنی باید یه صفر اضافه بشه که نمیشه! http://www.8pic.ir/images/15626599046870697061.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2014 آموزش تعریف ارز رو در انجمن مطالعه کنید. قبل از ارسال سوال جستجو کنید. تاپیک "سوالات و مشکلات پرتکرار" رو هم حتما مطالعه بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در آبان 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2016 سلام آیا ماژولی جایگزین قوانین قیمت گذاری برای قراردادن تخفیف روی کالاها وجود دارد . چون منوی قوانین قیمت گذاری خیلی مشکل دارد و نمی شود چند گروه کالا را با هم انتخاب کرد و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 سلام بر شما.اگه بخواید روی دسته ای از محصولات تخفیف اعمال کنید تنها راهش همینه و گرنه برای کالا ها می تونید از تب قیمت ها، بخش قیمت ویژه، برای هر محصول قیمت بزارید که باز هم امکان انتخاب چند تا گروه رو به طور همزمان ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .