_ali_ ارسال شده در تیر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2014 سلاموقتی در فروشگاه میخواهم یک بسته (مجموعه ای از چند کالا) ایجاد کنم ظاهرا باید نام کالا را بنویسم تا لیست کالاها را باز کند. ولی وقتی شروع به نوشتن نام کالا میکنم شروع به گشتن میکند و در نهایت هیچ کالایی را لیست نمیکند و حروف نوشته شده هم پاک میشود.مشکل از کجاستممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 باید به نسخه ۱.۵.۶ ارتقا بدید. فکر میکنم مشکل حل میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در تیر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 باید به نسخه ۱.۵.۶ ارتقا بدید. فکر میکنم مشکل حل میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون ولی چطور باید ارتقا بدم؟ بسته ارتقا به نسخه 1.5.6 موجود هست؟ روش ارتقا چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 ماژول ارتقا وجود داره ولی هنوز آموزش کامل و جامع تهیه نشدهدر صورتی که عجله دارید میتونید سفارش بدید از بازارچه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .