mahdi3 ارسال شده در تیر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2014 سلام به همه دوستان سال نو مبارکمن یه سوال دارم چطوری میتونم فروشگاهمو از ورژن 1.54 به 1.605 ارتقا بدمدر ضمن ماژول اتوآپگرید نصب نمیشه اررور میدهممنون از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2014 الان وقت مناسبی برای ارتقا نیستکمی صبر کنید تا نسخه های بعدی منتشر شوند و همینطور ماژول های بانکی و قالب ها روی این نسخه بررسی شوند.آموزش ارتقا به زودی تهیه خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi3 ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2014 اوکی آقا دانوش ممنون از راهنماییت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 آقا اگه میشه بسته ارتقاء ورژن 1.5.4.1 به 1.6 رو برا دانلود بزارید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 من یک آموزش ارتقا ضبط کرده بودم که طی یک اشتباه پاک شد. مجدد سعی میکنم آموزش رو تهیه کنم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در شهریور 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 آقا خواهشا یکم زودتر اموزش ارتقاء رو قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 من یک آموزش ارتقا ضبط کرده بودم که طی یک اشتباه پاک شد. مجدد سعی میکنم آموزش رو تهیه کنم Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام خدمت آقا دانوش و دوستانبرای ارتقاء نسخه 1.5 به 1.6 تایپک های مربوطه رو خوندم اشاره کردین اگه نسخه 1.6 فارسی انجمن رو می خوایین باید از دایرکتوری استفاده کنین1. یعنی فایل رو اپلود کنیم توی روت و به کمک ماژول ارتقا که معرفی کردین پیش بریم؟2. توی دو تا ماژول های فعلی نسخه 1.5 مشکل پیش اومده، ماژول محصولات جدید هوکش رو دوستان پاک کردن! ماژول نقشه گوگل سایت هم آپدیت کردم ارور می ده این ماژول یا قالب شما سازگار نیستاین مشکلات با آپدیت منتقل می شه یا از بین میره؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 من یک آموزش ارتقا ضبط کرده بودم که طی یک اشتباه پاک شد. مجدد سعی میکنم آموزش رو تهیه کنم Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام خدمت آقا دانوش و دوستانبرای ارتقاء نسخه 1.5 به 1.6 تایپک های مربوطه رو خوندم اشاره کردین اگه نسخه 1.6 فارسی انجمن رو می خوایین باید از دایرکتوری استفاده کنین1. یعنی فایل رو اپلود کنیم توی روت و به کمک ماژول ارتقا که معرفی کردین پیش بریم؟2. توی دو تا ماژول های فعلی نسخه 1.5 مشکل پیش اومده، ماژول محصولات جدید هوکش رو دوستان پاک کردن! ماژول نقشه گوگل سایت هم آپدیت کردم ارور می ده این ماژول یا قالب شما سازگار نیستاین مشکلات با آپدیت منتقل می شه یا از بین میره؟ممنونسلام مجدد اگه سوالات من هم پاسخ بدین ممنون می شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلام1- قبلا در ترجمه از سایت اصلی توضیح داده شده2- مشخص نیست، ممکنه درست بشه و ممکنه هیچ تغییری نکنه. بهتره اول بصورت لوکال ارتقا بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلام1- قبلا در ترجمه از سایت اصلی توضیح داده شده2- مشخص نیست، ممکنه درست بشه و ممکنه هیچ تغییری نکنه. بهتره اول بصورت لوکال ارتقا بدید موفق باشید سلام آقا رامتینتوی تاپیک مربوطه آقا دانوش گفتن برای اینکه نسخه فارسی رو بخواین نصب کنین حواستون باشه از روش دایرکت استفاده کنین، جاهای دیگه هم گشتم هیچ توضیح کاملی نبود که دقیق دایرکت ادمین چیه؟ حدس خودم این بود که اون ماژول ارتقا احتمالا بپرسه که از کجا نسخه رو بردارم ، خودم بیام توی روت آپلود کنم و آدرس اون رو بدم، درسته؟اگه از اول بیام و کل جنس ها و مشتری ها رو وارد کنم و بعد نسخه فعلی رو پاک کنم، وضع سئو داغون نمی شه؟ چون سه سال و خورده ای هست که محصول ها وارد شده، ماژول وارد کردن گروهی محصول برای نسخه 1.6 هست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلامتوی تاپیکی که ترجمه از سایت اصلی رو گذاشتم، روشهای مختلف ارتقاء توضیح داده شدهبا نصب مجدد ، کلی صفحه 404 تو گوگل خواهید داشت وفکر میکنم سئو شما خیلی آسیب ببینه. با اینحال بهتره برای اینکار با یک متخصص سئو مشورت کنیدوارد کردن گروهی محصولات هم وجود نداره متاسفانه البته در برنامه کاری من قرار داره ولی هنوز فرصت انجامش رو پیدا نکردم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 سلامتوی تاپیکی که ترجمه از سایت اصلی رو گذاشتم، روشهای مختلف ارتقاء توضیح داده شدهبا نصب مجدد ، کلی صفحه 404 تو گوگل خواهید داشت وفکر میکنم سئو شما خیلی آسیب ببینه. با اینحال بهتره برای اینکار با یک متخصص سئو مشورت کنیدوارد کردن گروهی محصولات هم وجود نداره متاسفانه البته در برنامه کاری من قرار داره ولی هنوز فرصت انجامش رو پیدا نکردم موفق باشیدسلام مجددشرمنده آقا رامتین از دیشب تا حالا کلی گشتم توی تاپیک های ارتقا، 22 صفحه بود این تاپیکی که اشاره کردین رو پیدا نکدم لطف می کنین لینک بزارین؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 سلاملینک تاپیک موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 سلام ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .