masoud1373 ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 سلاممن یک مشکل بزرگ دارم .محصول را به سبد خرید اضافه میکنم ولی موقع پرداخت میگه سبد خرید خالی است. و همچنین امکان ورود به سایت هم وجود نداره.چی کار کنم؟؟؟خیلی بد جوریه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در تیر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 سلاممن یک مشکل بزرگ دارم .محصول را به سبد خرید اضافه میکنم ولی موقع پرداخت میگه سبد خرید خالی است.و همچنین امکان ورود به سایت هم وجود نداره.چی کار کنم؟؟؟خیلی بد جوریه.لازم به ذکر است که قبلا این مشکل را نداشتم.به تازگی این مشکل بوجود آمده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 سلاماگه به تازگی پیش اومده پس احتمالا از هاستهشما دیباگ رو روشن کنید تا ببینید چه خطایی میدهآدرس سایت هم بدید وقتی سوال میپرسید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 این مشکل از تنظیمات کوکی و سیزن در هاست هستدر انجمن جستجو کنید تا رفع مشکل رو در تاپیک دیگه ای پیدا کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در تیر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 این مشکل از تنظیمات کوکی و سیزن در هاست هستدر انجمن جستجو کنید تا رفع مشکل رو در تاپیک دیگه ای پیدا کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون از شمامشکل با استفاده از تغییر آدرس حل شد.اگه صلاح میدونید تاپیک را حذف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2014 اگر هاست رو تغییر ندادید ممکنه مشکل برای خودتون حل شده باشه و جای دیگه یا توسط مشتریان شما دوباره مشاهده بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .