shmata ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 در قسمت footer ایمیل های ارسالی ای که فروشگاه به کاربران میفرستد. نام قالب من نوشته شده به چه صورت امکان حذف این نام یا تغییر نام آن امکان پذیر است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه های قالب رایانامه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 سلام من نسخه جدید رو نصب کردم امکانش هست ترجمه رایانامه رو به ورژن جدیدتر انتقال بدم خیلی زحمت کشیدم تا اون یکی رو تغییر دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2015 لطفا پاسخ دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .