djsnowman ارسال شده در تیر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 سلامماژول پارس کسب را میخواستم کجا باید سفارش بدم ، هزینش را هم خودشون تقبل کردند.http://www.parskasb.com/webservice/parskasb_webservice_reference.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2014 با بنده تماس بگیرید تا بررسی کنماطلاعات حساب کاربری هم در پارس کسب برام ارسال کنیدایمیل کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parssoldier ارسال شده در تیر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2014 سلام دوستان بنده هم ماژول پارس کسب رو نیاز دارم میخاستم ببینم هزینش چقدر میشه و چند روزه آماده میشه؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2014 از طریق بازارچه اقدام کنید : http://bazaar.presta-shop.ir/contact-us نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در تیر 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2014 من هم از طریق بازارچه اقدام کردم و هم به آقای دانوش ایمیل زدم ولیخبری نشد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در تیر 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 خبری نشد از این ماژول پارس کسب؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2014 از طریق ایمیل اطلاع دادم که چکار کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikimarket ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 دوستان تونستند ماژول پارس کسب رو تهیه کنند ؟ هرینه اش چقدر شد ؟ ممنون می شوم اطلاع بدید . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .