imaco ارسال شده در تیر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 با سلام برای فروشگاه وبلاگ را با چه شرایطی توصیه می کنید و چرا؟روی ساب دامین shop.example.comفولدر example.com/shop/ با تشکر از همراهی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2014 اگر سایت شما دارای محتویات کاملا جداگانه و دارای چندین موضوع اصلی می باشد، یعنی به عنوان مثال یکی از موضوعات شما بهداشت و یکی دیگر از مهم ترین و اصلی ترین موضوعات شما تعمیرات خودرو می باشد، با توجه به اینکه کم تر می شود این مباحث را با هم مرتبط ساخت و همچنین محتویات و متن های ما می خواهد در یک سایت بین این دو موضوع تقسیم گردد بهتر از دو سایت جداگانه با دو دامین متفاوت استفاده نمایید. حال اگر از چند موضوع استفاده می نمایید که این موضوعات به هم دیگر مرتبط می باشند (به عنوان مثال : محصولات و خدمات گوناگون) بهتر است با صرف وقت این مطالب را در یک سایت مدیریت نمایید. تعریف سئو برا ی ساب دومین : ساب دومین به عنوان یک وب سایت مجزا ، که به طور تکنیکی با سایت اصلی مرتبط شده است مورد عمل قرار گرفته است (گوگل ارتباط تکنیکی را در نظر میگیرد ) . با این حال ، نمی توانید لینک را از ساب دومین به سایت اصلی بفرستید و برعکس . اگر مشتاقید که این کار را انجام دهید ، سپس مجبورید که ساب دومین را با وب سایت اصلی خود مرتبط کنید . تعریف سئو برای ساب فولدر : ساب فولدر میتواند به عنوان تهیه کننده ساب دومین برای موضوعات متفاوت مرتبط استفاده شود . ساب فولدر خیلی زیاد با سایت اصلی و هر گونه فعالیت با سئو مرتبط است (خوب یا بد ) بر ساب فلدر می تواند بر رنکینگ سایت اصلی اثر مثبت یا منفی داشته باشد . اگر مطلب تکراری را بر ساب فولدر ها چسبانده اید ، انگاه رنکینک سایت اصلی را در موتور جستجو پایین خواهد اورد . بنابر این با ید هنگام استفاده از ساب فولدر ها برای قسمت های متفاوت کاملا هوشیار باشید . واکنش ها : دانوش، Milad Mansourian و Hamid2day 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2014 با سلام وعرض خسته نباشیدامیدوارم سوالم تکراری نباشهبرای یه فروشگاه محصولات دیجیتال که می خواد اخبار دیجیتال و نقد و بررسی حرفه ای هم داشته باشه به نظرتون باید چیکار کنه؟ دو راه داره با پرستاشاپیکی ماژول وبلاگ بخره و یکی دیگه این که بیاد یه سایت دیگه مثلا با وردپرس در فولدر یا هرجای دیگه مثلا دامین دیگه درست کنه. کدوم بهتره و چرا؟بعد این که آیا درسته لینک اخبار داخل فروشگاه باشه؟ مشتری رو از خرید پرت نمی کنه؟ این که لینک اخبار مربوط به هر محصول داخل صفحه خودش باشه چی؟ برای قرار دادن نقد و بررسی های تخصصی، داخل صفحه محصول باشه یا تو اون سایت اخبار؟ممنون موفق باشاید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 سلام دوستان من جای دیگه مشورت کردم به این نتیجه رسیدم که با وردپرس یه وبلاگ با قالب مشابه قالبم روی ساب دومین نصب کنمحالا یه ماژول میخوام که مطالب وبلاگ رو بصورت بلوک کنار صفحه توی ستون تو فروشگاه نشون بده چی پیشنهاد می کنید؟؟؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 خوب خبرخوان داره وردپرسلینکش رو تو ماژول بلوک فید بذارین تو نشون بده براتون ( این ماژول پیشفرضه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 قبلش فید رو در فیدبرنر ثبت کنید و لینک فیدبرنر رو بدید وگرنه به مشکل میخورید و هاستتون اخطار مصرف منابع بالا خواهد داد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 دوستان من به دلایلی از وبلاگ با وردپرس منصرف شدم. می خوام یه بلاگ تو خود فروشگاه بزنم. ماژول معمولی که بشه مطلب با تصویر توش گذاشت و دسته بندی داشته باشه و بتونن نظر بدن و عضو بشن چی سراغ دارید برای 1.6؟ یه دونه تو سایت انگلیسی هست به نام smartblogاینو توصیه می کنید؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 ماژول خوبیه. همون رو بخرید فقط حتما اصل بخرید و حتما به نام خودتون و به هیچ عنوان از سایت های ایرانی خریداری نکنیدش واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 نه من اینو رایگان دیدم توی پرستاشاپ انگلیسیحالا اگه فروشیش باشه من از طریق کی بخرم چجوری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 من یه کم قبلا درباره ماژول بلاگ تحقیق کرده بودم. دومورد خوب هست. یکی رایگانه و تو فروم انگلیسی. یکی هم پولیه و تو کدکنیون. جفتشونم خیلی امکانات دارن و خوبن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در فروردین 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 سلام دوستان خسته نباشیدما بالاخره وبلاگ رو با وردپرس توی ساب دومین نوشتیم و توی فیدبرنر هم ثبت کردیم.ماژول فید رو هم فعال کردم که از فیدبرنر بخونه اخبار رو. ولی مدل نمایشش اصلا جالب نیست. راهکاری ندارید که این اخبار رو جالب تر نشون بده لا اقل یه بلوک عکسی چیزی اضافه کنه؟پرستا 1.6 آدرس سایتmobilemajid.irممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 من در ساب دامین یک وبلاگ با وردپرس ساختمالان اگه یه لینک از فروشگاه رو در وبلاگ و یه لینک از وبلاگ رو در فروشگاه قرار بدم مشکلی بابت فشار اومدن به هاست پیش نمیاد؟ میخوام به صورت تبلیغات مثلا لینک قرار بدم.اگه راه اصولی تری هست بفرمایید لطفا ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در بهمن 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2015 خیر هیچ مشکلی پیش نمیاره من در ساب دامین یک وبلاگ با وردپرس ساختمالان اگه یه لینک از فروشگاه رو در وبلاگ و یه لینک از وبلاگ رو در فروشگاه قرار بدم مشکلی بابت فشار اومدن به هاست پیش نمیاد؟ میخوام به صورت تبلیغات مثلا لینک قرار بدم.اگه راه اصولی تری هست بفرمایید لطفاممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehri ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلام اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.وقتی که من ساب دامین ایجاد کردم آیا می تونم از تم و افزونه های مجزا از دامین اصلی استفاده کنم ؟یا باید همون تم وافزونه های سایت اصلیم باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلامبرای هاست که هیچ مشکلی به وجود نمیاره ولی برای دامنه هایی که اعتبار کمتری دارند ، وجود وبلاگ در پوشه ، باعث بیشتر شدن اعتبار دامنه خواهد شد. پیشنهاد میکنم روی پوشه نصب کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .