pouyapor ارسال شده در تیر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 با سلام و وقت بخیر به همه دوستانمن با یک مشکل اصلی روبرو شدمدر صفحه اصلی سایت و صفحه خود محصولات، تصاویر محصولات ظاهر می شوداما در دیگر صفحات هیج یک از تصاویر محصولات ظاهر نمی شود، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره من رو در جریان بذاره، مرسی این هم یکی از ادرس هایی که تصاویر محصولات در ان نمی ایدhttp://pupuol.com/shop/20-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4- ممنونم دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 از جایی که قالب رو خریدید پشتیبانی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در تیر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 ممنونم داداشاره متاسفانه یکی از دوستان خودم این رو ترجمه کرده، اما حالا نمی دونم مشکل از هسته پرستا هست یا مشکل از خود قالب؟باید کجا رو بررسی کنیم؟ احتمالا مشکل از کجا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 هسته مشکلی نداره احتمالا از قالب هست ، میتونید با قالب دیفالت هم تست کنید . برای رفع مشکل باید از طراح قالب یا کسی که قالب رو بومی سازی کرده برای رفع مشکل اقدام کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در تیر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 ببخشید باز سوال می پرسمرفع این مشکل خیلی سخت هست؟دوستم می گه من همین قالب واسه خودم نصب کردم و مشکلی نداشته؟الان من موندم این وضع فروشگاه نمی دونم باید چی کار کنم!!!اون میگه مشکل از قالب نیست و میگه دارم توی قالب قروشگاه هم می گردم، هنوز پیداش نکرده، الان متاسفانه فروشگاه من به همین شکل مونده، ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در تیر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 با سلام به همه عزیزانکسی نمی تونه بیشتر از این به من کمک کنه، دوستان لطفا کمک کنیدممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 سلاماین کار نیاز بررسی قالب و اصلاح فایل مربوطه دارههمینجوری نمیشه کمکی کرد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در تیر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 سلاماین کار نیاز بررسی قالب و اصلاح فایل مربوطه دارههمینجوری نمیشه کمکی کرد موفق باشیدممنونم، داداش از اگر نشد از تون کمک می گیرماخه فقط بحث روی این هست، که ایشان میگه احتمالا مشکل از قالب نیست، اما من بهش می گم که به احتمال زیاد مشکل از خود قالب هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 به نظر من باید مشکل از قالب باشهبازم تا بررسی دقیق نشه نمیشه نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyapor ارسال شده در تیر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2014 به نظر من باید مشکل از قالب باشهبازم تا بررسی دقیق نشه نمیشه نظر دادباز هم ممنونم خیلی لطف کردید، مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .