ramtin2025 ارسال شده در تیر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2014 اسلایدر اخبار و مقاله هاهمانطور که از نام این ماژول پیداست، بلوکهایی برای نمایش اخبار ، مقاله و ... در صفحه اصلی ایجاد میکند.این ماژول از مطالب بخش مدیریت محتوای خود پرستاشاپ استفاده کرده و به ترتیب دلخواه در صفحه نمایش میدهد.فرض کنید شما دو بخش به نام اخبار و مقاله نیاز دارید، روش کار به این گونه است که شما ابتدا به بخش مدیریت محتوای پرستاشاپ رفته و دو شاخه به نامهای اخبار و مقاله ایجاد میکنید. سپس مطالب مرتبط با هر یک رو در شاخه مربوطه ایجاد میکنید.پس از نصب ماژول، دو آیتم به منوی تنظیمات افزوده میشود:بلوکهای مطالب : از طریق این بخش میتوانید یک بلوک ایجاد کرده و تعیین نمائید که کدام شاخه از بخش مدیریت محتوا در آن نمایش داده شود. در مثال فعلی شما باید دو بلوک ایجاد کنید به نامهای "آخرین اخبار" و "آخرین مقالات" و شاخه های مرتبط با آنها را انتخاب نمائید.تصاویر مطالب: در این بخش شما میتوانید برای هر مطلب، تصویری آپلود نمائید تا در داخل بلوک و در کنار آن مطلب نمایش داده شود. ابعاد تصویر 100*100 میباشد و بهتر است برای بهینه بودن تصاویر، آنها را ابتدا به همین سایز تبدیل کرده و سپس آپلود نمائید.پس از انجام امور بالا، دو بلوک برای شما در صفحه اصلی ایجاد شده و اخبار و مقالات بصورت اسلایدر نمایش داده میشوند.http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/rmtn/pdcmsblocks1.jpgاین ماژول استایل نداره و تغییرات ظاهری به عهده خریدار و طراح قالب هر سایت میباشد. تصویر بالا در قالب دیفالت پرستاشاپ هست و تصویر زیر مربوط به یک قالب شخصی :http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/rmtn/chatra.JPGدموی تصویر بالا رو در سایت گروه دنیای هوشمند چترا میتونید ببینیدمتاسفانه نمونه خارجی برای این ماژول نتونستم پیدا کنم و فقط لینک زیر رو در سایت اصلی پرستاشاپ میتونید ببینید که البته نه اسلایدر هست، نه تصویری برای مطالب در نظر میگیره و نه بلوکهای مجزا ایجاد میکنه.http://addons.prestashop.com/en/front-office-features-prestashop-modules/16656-cms-on-the-home-page.htmlقیمت این ماژول تقریبا 30 یورو هست که فکر میکنم در حدود 130 هزار تومن باشه ولی در بازارچه میتونید با قیمت 42000 تومان، نمونه مشابه و البته ایرانی این ماژول رو تهیه کنید.ماژول در صورت آپدیت به صورت رایگان در اختیار همه خریداران قبلی قرار خواهد گرفت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2014 با تشکر از رامتین عزیز اما از لینک خرید فراموش شده که من میذارم . لینک خرید از بازارچه پرستاشاپ پارسی : http://bazaar.presta-shop.ir/prestashop-modules/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7/203-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%87%D8%A7.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
search129 ارسال شده در مرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 سلام میخاستم بپرسم آیا محدودیتی در تعداد اخبار یا مقالات هست؟آیا محدودیتی در حجم مطالب هر اخبار یا مقاله وجود دارد؟ممنون میشم جواب بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2015 سلاماین ماژول برای نسخه 1.6 هنوز آماده نشدهمحدودیتی در تعداد مقالات نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
search129 ارسال شده در مرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 سلاماین ماژول برای نسخه 1.6 هنوز آماده نشدهمحدودیتی در تعداد مقالات نیست موفق باشیدپس برای 1.6 نیست خرید نکنم ؟ببخشید در حجم مطالب هر مقاله محدودیت نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2015 سلامنه فعلا خرید نکنیدالبته این ماژول ، کاری به مطالب شما نداره و فقط در صفحه اصلی فروشگاه ، مطالب رو نمایش میده . شما باید مطالب رو از طریق بخش مدیریت محتوای خود پرستاشاپ دسته بندی و ایجاد کنید و از این ماژول برای نمایش در صفحه اصلی استفاده کنید. هر محدودیتی هم باشه مربوط به پرستاشاپ هست نه این ماژول .البته تا جایی که خاطرم هست ، محدودیتی وجود نداره مگر اینکه بیش از حد طولانی باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 سلاماین ماژول برای پرستا 1.6 کی آماده میشه؟تا حالا تست کردین ببینین مشکلی داره باهاش یا نه؟من واقعا نیاز دارم بهش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 سلاماین ماژول رو چند ماه پیش یکی از دوستان برای نسخه 1.6 خریداری کرد که قرار بود سازگار بشه ولی متاسفانه فراموش شد.به محض اینکه ماژول فعلی که در حال انجامش هستم به اتمام برسه ، این ماژول رو سازگار میکنم . حدود 4 5 روز آینده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مهر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2015 سلاماین ماژول رو چند ماه پیش یکی از دوستان برای نسخه 1.6 خریداری کرد که قرار بود سازگار بشه ولی متاسفانه فراموش شد.به محض اینکه ماژول فعلی که در حال انجامش هستم به اتمام برسه ، این ماژول رو سازگار میکنم . حدود 4 5 روز آینده موفق باشیدپس یعنی من بخرم و منتظر آپدیتش بمونم؟اینکارو توصیه میکنین یا صبر تا اومدن نسخه اصلی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2015 سلامبهتره چند روز صبر کنید تا نسخه سازگار با 1.6 منتشر بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .