ramtin2025 ارسال شده در تیر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2014 سلاماین ماژول رایگان، 440 شهر ایران رو در دیتابیس ذخیره میکنه و به استانهای موجود در پرستاشاپ متصل میکنه.در بخش اضافه کردن آدرس ها، فیلد شهر حذف میشه و پس از اینکه مشتری استان رو انتخاب کرد ، در زیر اون بصورت لیست کشویی ظاهر میشه و شهرهای مربوط به هر استان رو نمایش میده.ماژول رو از پیوست دریافت کنیدتست کرده و در صورت بروز مشکل همینجا مطرح کنید انتشار این ماژول در سایر سایتها مجاز نمیباشد نسخه 1.5 : pdirancities.zip نسخه 1.6 : pdirancitiesD.zip بعد از دانلود نسخه 1.6، حرف D را از انتهای نام فایل فشرده حذف کنید و سپس نصب نمائید واکنش ها : m like mother، میلاد و starter 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 ممنونم مهدی جانبه امید انتشار نسخه حرفه ای با ۱۴٠٠ شهر Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 سلاماین ماژول رایگان، 440 شهر ایران رو در دیتابیس ذخیره میکنه و به استانهای موجود در پرستاشاپ متصل میکنه.در بخش اضافه کردن آدرس ها، فیلد شهر حذف میشه و پس از اینکه مشتری استان رو انتخاب کرد ، در زیر اون بصورت لیست کشویی ظاهر میشه و شهرهای مربوط به هر استان رو نمایش میده. ماژول رو از پیوست دریافت کنیدتست کرده و در صورت بروز مشکل همینجا مطرح کنید انتشار این ماژول در سایر سایتها مجاز نمیباشد دوست عزیز ممنون از زحمتی که بابت این ماژول کشیدید. می خواستم بپرسم با 1.6 هم سازگاری داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2014 سلامماژول سازگار با نسخه 1.6 به پست اول اضافه شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maadcn ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 سلاماحتراماً چنانچه زحمت نیست لطف کنید برای 1.4 هم قرار دهید.متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 با سلامآیا ما که ماژول فروتل رو نصب کردیم و شهرها موجوده نیاز به نصب این ماژول هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلاماین ماژول جزء نیازها نیستکسانی که تمایل دارند میتونند نصب کنندشاید در نسخه های آتی این ماژول رو بیس قرار بدیم برای ماژولهای پستی ولی فعلا شما نیازی به این ماژول ندارید برای نسخه 1.4 هم فکر نمیکنم آماده بشه مگه اینکه دانوش جان زحمتش رو بکشند. چون این ماژول در حال توسعه برای بخشهای مختلف پرستاشاپ هست و سازگاریش برای نسخه 1.4 احتمالا در برنامه نخواهد بود.با این حال نظر نهایی رو دانوش جان باید اعلام کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2014 سلامماژول شهرها تداخلی در برخی ماژولها که ار آجاکس بهره میبرند مانند ماژول نظرات ایجاد میکرد که برطرف شددوستان میتونند ماژول قبلی رو حذف و حذف نصب کنند و مجددا دریافت و نصب کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 دوست عزیز باید بشه از شهرها استفاده کرد مثلا بشه حاملی را برای شهر خاصی فقط فعال نمود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tajahmadi ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 سلامقالب من فقط کشور امریکا رو دارهو ماژول شما رو نصب کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و همچنان فقط کاربر باید در بخش "ورود اطلاعات شخصی" کشور امریکا رو بعنوان کشورش بزنه میشه من رو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 سلاماین ماژول برای افزودن شهرهای ایرانه و طبیعیه که بر روی آمریکا عمل نمیکنهشما در هنگام نصب پرستاشاپ باید کشور ایران رو انتخاب میکردید در مورد سوال قبلی هم ، فعلا چنین چیزی میسر نشده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در مرداد 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 سلامچطوری میتونم شهرهای جدید به ماژول اضافه کنم؟ فایل PS-CITY.SQL رو باز کردم یه ترکیبی این شکلی داره (1, 313, ' تبريز'), که 313 نشون دهنده استانهولی متوجه نشدم که این عدد از کجا اومده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 سلاماین عدد مربوط به استانهای ایران در دیتابیس پرستاشاپ هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 سلاماین عدد مربوط به استانهای ایران در دیتابیس پرستاشاپ هست موفق باشیدعددهای مربوط به بقیه استانها رو از کجا باید ببینم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 بومی سازی » استان ها Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در اسفند 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2015 سلاممن رو سایتم این ماژول رو نصب کردم ولی نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم گه ممکنه راهنماییم کنید ممنون میشم .نسخه پرستا : 1.6قالب : پانیذ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2015 سلامنیازی به تنظیم خاصی نداره و خودش باید لیست شهرها رو اضافه کنه.حتما کش مرورگر و پرستاشاپ رو خالی کنید و چنانچه باز هم مشکل داشتید تیکت بزنید و دسترسی هاتون رو بفرستید تا بتونیم بررسی کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 دوست عزیز من کش رو خالی کردم ولی بازم لیست استان ها و شهر ها نیومد باید خودم دستی وارد کنماگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 سلامپست قبلی بنده رو دوباره و با دقت بخونید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeq ارسال شده در اسفند 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 سلامپست قبلی بنده رو دوباره و با دقت بخونید موفق باشید سلامدوست گرامی شما زحمت زیادی کشیده ای ویک ماژول کاربردی و مفید نوشته ای ولی متاسفانه هیچ راهنمایی یا پاسخ کاملی به سئوالهای مربوط به آن نمی دهیدو زحماتتان هم بی نتیجه میشود.من نصب کردم و کش مرورگر و پرستاشاپ را خالی کردم ولی هیچ اتفاقی در بخش ادمین نمی افتد.لطفا واضحتر بفرمایید1-آیا این ماژول در بخش ادمین شهرها را اضافه میکند؟ اگر اضافه میکند در کدام بخش؟2-چگونه میتوان یک شهر را در بخش حاملها بعنوان حامل پستی درون شهری اضافه کرد؟سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2015 سلاماین ماژول در بخش کاربری و ادمین ، در مواردی که شهر باید دستی وارد میشد عمل میکند و لیست شهرها را جایگزین میکند.هیچ ارتباطی به حاملها ندارد و برای این منظور تا یکی دو ماه آینده ماژول مجزایی منتشر خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2016 سلاماین ماژول در بخش کاربری و ادمین ، در مواردی که شهر باید دستی وارد میشد عمل میکند و لیست شهرها را جایگزین میکند.هیچ ارتباطی به حاملها ندارد و برای این منظور تا یکی دو ماه آینده ماژول مجزایی منتشر خواهد شد موفق باشیدسلامآیا این ماژول تنظیم شده است؟چون بعضی شرکت برای بعضی شهر ها می فرستن مثلا برای مرکز شهرها ولی برای دیگر شهرهای یک استان نمی فرستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaa59 ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 سلام دوستان آیا ماژولی هست که شهرها رو به بخش بومی سازی در پرستاشاپ 1.6 اضافه کنه و یا روشی برای تعریف دستی شهرها وجود داره؟، چون من میخوام در بخش حامل ها، حامل پیک تعریف کنم که فقط تو شهر تهران ارسال ها رو باهاش انجام بدم ولی گزینه ای برای انتخاب شهر نیست و مجبورم کل استان تهران رو انتخاب کنم که شامل شهرهای دیگه هم میشه. جستجو هم کردم ولی چیزی بجز ماژولی که دوستمون Ramtin2025 برای اضافه کردن شهرها زحمتشو کشیده چیزی پیدا نکردم. دوستان ممنون میشم اگه آموزشی برای وارد کردن شهرها در این بخش بصورت دستی وجود داره یا ماژول خاصی هست لینکشو بفرستن. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 سلاماین جزء برنامه های آینده هست و فعلا چنین امکانی ندارید.بهترین کار اینه که در نام حامل قید کنید. مثلا "پیک موتوری ( فقط شهر تهران ) " موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در خرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2016 سلاماین ماژول در بخش کاربری و ادمین ، در مواردی که شهر باید دستی وارد میشد عمل میکند و لیست شهرها را جایگزین میکند.هیچ ارتباطی به حاملها ندارد و برای این منظور تا یکی دو ماه آینده ماژول مجزایی منتشر خواهد شد موفق باشید ماژول شهرهای ایران برای حامل ها، منتشر نشده هنوز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .