roshanics ارسال شده در تیر 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 دنبال ماژول و یا روشی هستم که بشه هزینه ارسال رو برای شهرهای استان تهران به تفکیک تعریف کرد.روش و یا ماژول خاصی برای این مورد وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2016 سلامفعلا خیر متاسفانه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در تیر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2016 سلامفعلا خیر متاسفانه موفق باشیدنوشتن همچین ماژولی توسط تیم پرستاشاپ فارسی چقدر زمان و هزینه نیاز داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2016 سلامدر برنامه هست ولی زمان زیادی میبره . هسته پرستاشاپ باید تغییر کنه تا بشه این کار رو انجام داد موفق باشید واکنش ها : roshanics 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در آذر 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2016 سلام موقع نصب پرستاشاپ کل کشور / استان و شهر های اضافه رو پاک کردم و فقط کشور ایران رو گذاشتم ولی الان به بقیه کشور ها نیاز دارم .... چطوری میتونم برگردونمشون ؟؟؟کشور های اضافه رو پاک کردم مشکلی برای افرادی که با " ف ش ک ن " میان ایجاد نمیشه ؟؟!؟!؟!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2016 خیر مشکلی ایجاد نمیشه و فکر نمیکنم نیاز باشه مجدد نصب کنید چیزه مهمی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در بهمن 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2016 سلام من این ماژول رو وقتی نصب می کنم به خطا مواجه میشه واصلا نصب نمیشه ماژول(های) زیر نمی تواند به درستی نصب شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
love me ارسال شده در اسفند 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2016 سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی هنوز به این شکله http://uupload.ir/files/f1bs_%D8%A7%D8%B3%D8%A6%D8%A8.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در فروردین 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2017 این ماژول ظاهرا مشکل داره من از قالب پیشفرض پرستا 1.6 استفاده میکنم این ماژول نهتنها برای من کار نکرد، بلکه فیلد شهر (که اجباری هست) رو کلا حذف میکنه و به خریدار اجازه ثبتنام نمیده خریدار نمیتونست آدرسش رو ثبت کنه و پیام میداد باید فیلد شهر رو پر کنی؛ در حالیکه فیلد شهر اصلا مشاهده نمیشه! غیرفعالش کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
feredy_y ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 کلا هیچ کار خاصی انجام نداده تا الان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
love me ارسال شده در اردیبهشت 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2017 این ماژول ظاهرا مشکل داره من از قالب پیشفرض پرستا 1.6 استفاده میکنم این ماژول نهتنها برای من کار نکرد، بلکه فیلد شهر (که اجباری هست) رو کلا حذف میکنه و به خریدار اجازه ثبتنام نمیده خریدار نمیتونست آدرسش رو ثبت کنه و پیام میداد باید فیلد شهر رو پر کنی؛ در حالیکه فیلد شهر اصلا مشاهده نمیشه! غیرفعالش کردم درست شد اره دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
paylanir ارسال شده در مرداد 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2017 سلام کار نکرد . .وقتی می خوام استان رو انتخاب کنم هشدار error connection to database می ده . لطفا دوستان راهنمایی کنند برای اضافه کردن شهر به گزینه های انتخاب آدرس و حامل ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cgbit ارسال شده در مهر 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2018 سلام این ماژول رایگان، 440 شهر ایران رو در دیتابیس ذخیره میکنه و به استانهای موجود در پرستاشاپ متصل میکنه. در بخش اضافه کردن آدرس ها، فیلد شهر حذف میشه و پس از اینکه مشتری استان رو انتخاب کرد ، در زیر اون بصورت لیست کشویی ظاهر میشه و شهرهای مربوط به هر استان رو نمایش میده. http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif 201404/post_1752_1398295088_6dc66cdbf496ef7d1aad192f55d222c7.attach ماژول رو از پیوست دریافت کنید تست کرده و در صورت بروز مشکل همینجا مطرح کنید انتشار این ماژول در سایر سایتها مجاز نمیباشد نسخه 1.5 : http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif 201406/post_1752_1403513057_70831f0f284818ec3e02c7e4583f9786.attach نسخه 1.6 : http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif 201406/post_1752_1403513071_07859899ee22f2c86564437dadbdbd66.attach بعد از دانلود نسخه 1.6، حرف D را از انتهای نام فایل فشرده حذف کنید و سپس نصب نمائید با سلام. بعد از نصب این ماژول استان ها برای من اومد اما بعد از انتخاب استان در منو کشویی شهر چیزی نیست و null نوشته شده. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در اسفند 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2018 فوق العاده هست عالی دمتون گرم امیدوارم لیست مابقی شهرها هم بیاد . راستی همین 440 شهر کافیه ؟ اخه گفتن 1400 شهر داریم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 11، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2019 سلام وقت بخير بابت زمان و فكري كه براي ساخت ماژول و پاسخگويي مسائل پرستاشاپ ميزاريد ممنونم حتما تمام عزيزان و كاربران پرستاشاپ به اين امر واقف هستند از تيم قدرتمند پرستا ميخوام كه حتما با نگارش ماژول حامل براي يك شهر خاص مشكلات عديده همه ما كاربرها رو برطرف كنن حتما تيم پرستا تا به الان به موضوع فكر كرده اند كه ميگن بايستي نسخه و هسته پرستا تغيير كنه اما تا الان ما كاربرها از تيم پرستا خواستن و توانستن ديديم اميدواريم هرچه زودتر اين مشكل را برطرف كنند ممنونم واکنش ها : Fahime1992 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در مرداد 22، 2020 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2020 با سلاماین ماژول روی 1.7 کار نمیکنه ؟من نصبش کردم ؛ کش رو پاک کردم ولی امکانات مورد نظر اضافه نشده .اگه تریک خاصی داره ممنون میشم توضیح بدید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .