jathiya ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 سلام دوستان عزیزمن تازه پرستا رو نصب کردم اما نمی دونم چجوری باید برای محصولاتی که تعریف کردم قیمت و عکس بگذارمممنون میشوم راهنمایی ام کنیدبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 نسخه 1.4 رو نصب کردین؟! اگه اینطوره خوب بعد از اینکه اسم محصول رو زدین باید روی دکمه ذخیره کلیک کنید و صبر کنید تا صفحه بالا بیاد ، و بعد از طریق سربرگ قیمت و عکس ، میتونید اینکارو بکنید . در نسخه 1.5 هم همینطوره تقریبا . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jathiya ارسال شده در مرداد 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 با سلامprestashop_1.5.4.1نصب کردماما قیمت رو اینجا باید درست کنم اگر اره کدام گزینه؟http://www.iserver.in/001.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2014 سلامگزینه دومشما در بخش نسخه 1.4 سوال رو مطرح کردیدتاپیک بسته شدقبل از هر سوال از قسمت جستجو استفاده کنید. اگر به نتیجه نرسیدید در محل مناسب ، موضوع جدید ایجاد کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده