mezonmanzel ارسال شده در مرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2014 با سلام خدمت دوستان عزیز پرستاشاپی و مدیران خوب انجمن. فروشگاه مزون منزل ارائه دهنده ی شیک ترین و جدید ترین مدل های کمد،میز تلویزیون LCD/LED ،دراور و ..... mezonmanzel.ir مشتاقانه منتظر نظر های شما عزیزان در مورد این سایت هستم.از هرگونه نقد و تعریف درباره ی هر موضوعی راجع به سایت هم به شدت استقبال می کنیم:دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 قسمت چت با مدير رو از كجا اضافه كردين بهش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلاماولا بهتون تبریک میگم!دوما چند تا ایراد دیدم گفتم بگم رفع بکنین1- فونت نامناسب سایت. سعی بکنین از فونت های استاندارد و خوانا استفاده کنید2- لوگوی غیرمتعارف سایت:یکجوری حس ابتدایی بودن رو تداعی میکنه3- هیچ گزینه تماس با ما و یا درباره ما وجود نداره!خیلی مهمه که باشه!با یه شماره مشتری سخت اعتماد میکنه!4- بهتره مراحل خرید رو تک صفحه ای بکنین. 5 مرحله ای خیلی زمان بر و وقت گیره!5- ایمیل فروشگاه رو روی دامنه خودتون ایجاد بکنید و فوقش یه فورواردر بزنید تا به ایمیل خودتون بفرسته! در ضمن من خودم دقیقا یه سوالی عین همین برای فروشگاه خودم پرسیدم. خوشحال میشم نگاه کنید و نظر بدینhttp://ipresta.ir/forum/t5363-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mezonmanzel ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 قسمت چت با مدير رو از كجا اضافه كردين بهش؟سلام قسمت چت مربوط به zopim است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 منم اگه بخوام به سايتم اضافه كنم بايد چيكار كنم؟از كجا بگيرمش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 ماژول زوپیم هست توی سایت زوپیم هم باید ثبت نام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .