farzad.dm ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 با سلام دوستان من از پرستاشاپ 1.5.4.1 استفاده می کنم اخیرا وقتی مشتری آدرس انتخاب می کنه و جایی که باید حامل انتخاب کنه هیچ حاملی نمایش داده نمیشه . قبلا این مشکل وجود نداشت و من هم هیچ تغییراتی ایجاد نکردم (دقیقا به این شکل هست که وقتی در محدوده قابل ارسال که تعریف کردم آدرس انتخاب میشه هیچ حاملی رو نشون نمیده و وقتی خارج از محدوده انتخاب بشه پیغام میده که حاملی وجود نداره) نمیدونم ربطی داره یا نه اما این مشکل بعد از اومدن ورژن های جدیدتر پیش اومده (از موقعی که درست کار میکرده روی هاست و سرور wamp هر دو هیچ تغییری ایجاد نکردم و خود به خود خراب شده) ممنون میشم راهنمایی بفرمایید واقعا همه چیزو امتحان کردم درست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 منظورتون رو از اومدن ورژن جدید متوجه نشدم. ورژن جدید رو تا نصب نکنید مشکلی براتون پیش نمیاد!در مورد مشکلتون با حامل، حامل ها چندین محدودیت رو اعمال میکنن، باید چک کنین حاملتون بر اساس وزن هست یا قیمت، اگر وزن هست، محصولتون وزن داره یا نهحامل روی منطقه خاصی محدود شده یا نه و استان ثبت نامی شما با محدودیت ها میخوره یا نهدر کل محدوده ها رو بررسی کنیداگر بازم مشکل بود، دیباگ رو روشن کنید و به صفحه حامل بریداگر بازهم به راه حل نرسیدین نیاز به بررسی فنی دارید و میتونید درخواست بررسی فنی رو از بازارچه خریداری کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مرداد 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2014 منظورتون رو از اومدن ورژن جدید متوجه نشدم. ورژن جدید رو تا نصب نکنید مشکلی براتون پیش نمیاد!در مورد مشکلتون با حامل، حامل ها چندین محدودیت رو اعمال میکنن، باید چک کنین حاملتون بر اساس وزن هست یا قیمت، اگر وزن هست، محصولتون وزن داره یا نهحامل روی منطقه خاصی محدود شده یا نه و استان ثبت نامی شما با محدودیت ها میخوره یا نهدر کل محدوده ها رو بررسی کنیداگر بازم مشکل بود، دیباگ رو روشن کنید و به صفحه حامل بریداگر بازهم به راه حل نرسیدین نیاز به بررسی فنی دارید و میتونید درخواست بررسی فنی رو از بازارچه خریداری کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام مجددممنون بابت پاسختوننه ورژن جدید رو نصب نکردم همه چیزو تست کردم حتی حامل خود پرستاشاپ رو که قبلا کار می کرذ رو فعال کردم اما متاسفانه کار نمیکنهاز بازارچه درخواست بررسی فنی رو میدمبا تشکر(SOLVED) باز هم سلام من فقط یک تغییر آخرین بار در فروشگاه ایجاد کرده بودم که اصلا فکر نمیکردم باعث همچین چیزی بشه ( استفاده از مدیریت پیشرفته موجودی ) !!! در حال حاضر که مدیریت پیشرفته کالا رو برداشتم حامل ها درست شد. گفتم خبر بدم اگر کسی به این مشکل برخورد راهش اینه دوستان کسی میدونه علت این مسئله رو؟ باز هم ممنون از پاسخ سریعتون در انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2014 مدیریت موجودی پیشرفته رو که فعال کنید باید برای محصولات انبار تعیین کنید و انبارها رو به حامل ها متصل کنید.فکر نکنم نیازی به مدیریت پیشرفته موجودی داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
largemarket.ir ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 با سلاماول از مدیران این انجمن تشکر می کنم به دلیل ایجاد این انجمن که افراد مشکلاتشون را مطرح و از تجربه های همدیگه استفاده کنن.من هم مشکلی تو حامل ها و هزینه های ارسال داشتم که با خوندن این تاپیک متوجه شده و مشکلم حل شد. اینجا می نویسم که بقیه استفاده کنن.من هم مشکلی شبیه دوستمون داشتم با این تفاوت که حامل ها نمایش داده می شد ولی هزینه ارسال همه حاملها را رایگان می زد . با خوندن این مطلب فهمیدم دلیل مشکل منم فعال کردن مدیریت پیشرفته موجودی بود که با غیر فعال کردنش حل شد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .