omide1648 ارسال شده در مرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2014 با سلام و احترام من یک قالب برای وب سایتم داده بودم که طراحی کنن بعدم نصبش کردم حالا سیستم فروشگاهم قدیمی شده و به کارم نمیاد و حالا میخوام سیستم پرستاشاپ نصب کنم.من از شما میخوام که قالبمو به پرستاشاپ کدنویسی کنید یا همون ریپ کردن هزینش چقدر میشه؟ دقیقا کپ قالب زیر: http://www.templatemonster.com/demo/39885.htmlلطفا جوابمو بدید چون هرجا که میرم میگن که ما بلد نیستیم و در این کار تخصص نداریم. لطفا تخفیف بدید. ممنونآدرس فروشگاه :www.gameparts.irسیستم فروشگاهم سبدخرید است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2014 سلامدوست عزیز کپی و ریپ و کلا اینجور کارها برخلاف قوانین انجمن هست و ما به هیچ وجه این کار رو انجام نمیدیممیتونید قالب رو بخرید و درخواست بدید براتون راستچین کنیمیا اینکه یه PSD تهیه کنید و درخواست بدید تا تبدیل به پرستا بشهیا اینکه با توجه به کارتون به سلیقه ی طراح های ما اطمینان کنیدو در نهایت میتونید یکی از قالبهای عمومی در بازارچه را تهیه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 دوست من علاوه بر این که ما اعتقاد داریم کپی رایت یک فرهنگه و باید رعایت کنیم و نقض آن دزدی هست، پرستاشاپ یک فروشگاه سازی است که مدام به روز می شود و باید قالبی داشته باشید که پشتیبانی مناسبی داشته باشدپس به هیچ عنوان قالب کپی شده و ریپ شده تهیه نکنید چون مطمئن باشید همه هزینه ای که براش کردید از دستتون میره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 سلامبا سپاس از دانوش و مهدی عزیز بابت حمایت از کپی رایت و پایبندی به اخلاقیات، استارتر عزیز فرصت خوبی پیش اومده که قالب بهتر و جدیدتری برای فروشگاهت انتخاب کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .