koroshcomputer ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 سلام دوستانمن وقتی که مدیریت موجودی پیشرفته رو فعال می کنم تعداد موجودی محصولات صفر میشه و دیگه نمیشه براش تعداد معلوم کرد باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 سلامباید انبار تعریف کنید و موجودی در انبارها مشخص بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2014 من 2 تا انبار تولید کردم ولی جایی و یا چیزی برای موجودی اجناس نمیاره من داخل نسخه 1.5 قبلاً درست کردم خوب بود و مشکلی نداشتم اما نسخه خدید رو که نصب کردم جایی برای موجودی انبار نمیاره ؟باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2014 باید برای هر محصول مشخص کنید که در کدوم انبار ذخیره شدهیعنی محصول رو ویرایش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2014 من دارم از یک انبار استفاده می کنم و برای محصولات مجازی این مسئله پیش میاد ؟حالا باید چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2014 چه لزومی داره از این بخش استفاده کنید؟برای محصول مجازی نیازی به استفاده از انبارهای فیزیکی دارید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلام سال نو مبارک باشه از مدیران عزیز یک سوالی داشتم این امکان در پرستا نسخه 1.5.4.1. وجود داره که بدون برنامه نویسی کاری کنیم که وقتی کاربری محصولی را در سبد خرید اضافه میکنه و می خواد چند روز دیگه خرید کنه . بعدش اون محصولیکه خریدار در سبد خرید چند روز قبل اضافه کرده تموم میشه و به مشتری میگه یک محصول در سفارش شما موجود نیست . نام محصول را در یک پیغام بگه همکاران سایت ما 100 قلم محصول به سبد خرید اضافه می کنند فردا که میاد ثبت سفارش کنه میزنه یک محصول در سبد خرید موجود نیست . نام محصول را نمی گه که اونو حذف کنه . چه راه حلی برای انجام اینکار وجود دارد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در تیر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلام دوستانمن وقتی که مدیریت موجودی پیشرفته رو فعال می کنم تعداد موجودی محصولات صفر میشه و دیگه نمیشه براش تعداد معلوم کرد باید چیکار کنم ؟وقتی انبار ایجاد کنی سمت راست یه گزینه "موجودی" ایجاد میشه. روش که بری یه منو باز میشه که زده "مدیریت موجودی" از اونجا میتونی موجودی رو تغییر بدی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .