farzad.dm ارسال شده در مرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2014 سلام دوستان و خسته نباشید حتما دیدید که در پرستاشاپ 1.6 کلی ماژول هست که پیام میده نیاز به ارتقاء داره : http://cld.persiangig.com/preview/qxOtiYLpJa/medium/Snap5.jpg خواستم بپرسم کسی این ماژول هارو آپدیت کرده و اینکه این آپدیت ها لازم هست و بی خطر هست ؟ (چرا اکثر مواقع آپدیت ماژول مشکل ایجاد میکنه! ) سوالم چون تخصصی نیست گفتم اینجا بپرسم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2014 نه نیازی به آپدیت نیست ، پیشنهاد هم نمیشه ، البته تو نسخه 1.5 دچار مشکل میشه ، اما تو نسخه 1.6 رو اطلاعی ندارم و تست نکرده ام . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irsalam ارسال شده در مرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2014 البته من چون پرستا رو از نسخه 1.6 نصب کردم و همه رو هم آپگرید کردم مشکلی پیش نیامد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 فقط در نسخه ۱.۶ به بالا میتونید همیشه به روز کنید و توصیه هم میشه به روز کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .