farzad.dm ارسال شده در مرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2014 با سلام و خسته نباشید قسمت url آشنا و url بومی با هم فعال نمیشن یعنی فعال میکنم و ذخیره هم میشه اما دوباره که به قسمت url و seo میرم فقط url آشنا فعاله و url بومی غیر فعال شده یک مشکل دیگه که وقتی 2 تا عکس برای محصول قرار میدم در صفحه محصول در فروشگاه در عکس های کوچک زیر عکس اصلی فقط یک عکس نمایش داده میشه کش مرورگر رو هم پاک کردم اما مشکلات بالا حل نشده دوباره پرستاشاپ رو نصب کردم اما درست نشد دوستان کسی میدونه چطوری میشه این مشکل حل کرد؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 مشکل نمایش عکس ممکنه از قالب باشهفکر میکنم دوستان دیگه گفتن مشکل هست و یک عکس کمتر نشون میدهدر مورد مشکل اول خیلی سخت میشه کمک کرد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 دوتا گزینه غیر فعال کردن مد امنیتی آپاچی و apache multiviews رو روی بله قرار بدید و تست کنید مشکل باقی هست یا یا خیر؟--- دانوش جان برای من این مشکل وجود نداره و هر دو گزینه فعال میشه ولی در url آشنای محصولات نمیتونم حروف پارسی بنویسم. با اینکه url آشنا و بومی هر دوتا فعاله و مد های امنیتی آپیچی رو هم روشن و خاموش میکنم ولی در هر حالت امکان نوشتن حروف پارسی در متن url آشنا رو ندارم. بلافاصله اتوماتیک پاک میشه و یک دش (-) میذاره. یو آر ال آشنا رو هم درست می نویسم. بین حروف - میذارم و حتی اگر فقط یک کلمه هم بنویسم فرقی نمیکنه فوراً چیزی که نوشتم پاک میشه. لطفاً هروقت تونستید روی نسخه های نصبی خودتون تست کنید این مشکل وجود داره یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 مشکل نمایش عکس ممکنه از قالب باشهفکر میکنم دوستان دیگه گفتن مشکل هست و یک عکس کمتر نشون میدهدر مورد مشکل اول خیلی سخت میشه کمک کرد Sent from my Xperia using Tapatalk proبله فکر میکنم از قالب باشه. در حال حاضر فکر میکنم اگه از عکس آخری که حجمشم زیاد نباشه 2 تا آپلود بشه حداقل اینکه عکس مورد نظر رو نشون میده البته فکر نمیکنم منطقی باشه عکس تکراری آپلود بشه. فقط یک راه که در حال حاضر جواب میدهدوتا گزینه غیر فعال کردن مد امنیتی آپاچی و apache multiviews رو روی بله قرار بدید و تست کنید مشکل باقی هست یا یا خیر؟--- دانوش جان برای من این مشکل وجود نداره و هر دو گزینه فعال میشه ولی در url آشنای محصولات نمیتونم حروف پارسی بنویسم. با اینکه url آشنا و بومی هر دوتا فعاله و مد های امنیتی آپیچی رو هم روشن و خاموش میکنم ولی در هر حالت امکان نوشتن حروف پارسی در متن url آشنا رو ندارم. بلافاصله اتوماتیک پاک میشه و یک دش (-) میذاره. یو آر ال آشنا رو هم درست می نویسم. بین حروف - میذارم و حتی اگر فقط یک کلمه هم بنویسم فرقی نمیکنه فوراً چیزی که نوشتم پاک میشه. لطفاً هروقت تونستید روی نسخه های نصبی خودتون تست کنید این مشکل وجود داره یا خیر.من تمامی گزینه های اون بخش رو از جمله مد امنیتی آپاچی و apache multiviews تست کردم و روی بله و خیر هر دو قرار دادم اما url بومی فعال نمیشه...با توجه به مشکل شما من فکر میکنم کلا این گزینه url بومی فعال نمیشه چه روی بله بره چه نشه روی بله گذاشت و برگرده خودش روی خیر در مورد اینکه کلمه فارسی تایپ می کنید و فورا پاک میشه من هم این مشکل رو دارم و چند بار هم بعد از refresh کردن تونستم فارسی تایپ کنم اما در آخر پیام خطا : لینک نا متعبر گرفتم یک چیز دیگه اضافه کنم : در حالی که دارید شاخه میسازید اگه این خطا رو بگیرید شاخه از شاخه خانه خارج میشه و اگه ذخیره کنید مجبورید دوباره یک شاخه زیر شاخه خانه بسازید انصافا پرستا 1.6.0.6 تا اینجا که تست کردم میشه فروشگاه رو منتقل کرد به این ورژن اما فعلا این url آشنا رو دارم تست می کنم نمیدونم واقعا خیلی تاثیر داره در سئو فروشگاه یا من خیلی حساس شدم. ممنون از پاسخ دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلام مجدد دوستان پرستاشاپ انگلیسی چک کردم این مشکلو نداره فکر میکنم فایل مربوطه که باعث این مشکل میشه رو باید پیدا کنیم. من فایل های داخل classes : Validate.phpDispatcher.phpTools.php جایگزین کردم روی پرستا پارسی اما درست نشد اگه فایل رو پیدا کردم اعلام میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 مشکل در فایل نیست. هنگام نصب این مشکل ایجاد میشه در دیتابیس دو مقدار ذخیره میشه.کد زیر رو در phpmyadmin در بخش sql جدول ps_configuration وارد کنید.دو مقدار پیدا میکنه. یکی رو پاک کنید. مشکل حل خواهد شد. SELECT * FROM `ps_configuration` WHERE `name` = "PS_ALLOW_ACCENTED_CHARS_URL" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 میشه دقیق تر بگین /؟من کد اضافه کردم اما به حالت قبلش برمیگرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 مشکل در فایل نیست. هنگام نصب این مشکل ایجاد میشه در دیتابیس دو مقدار ذخیره میشه.کد زیر رو در phpmyadmin در بخش sql جدول ps_configuration وارد کنید.دو مقدار پیدا میکنه. یکی رو پاک کنید. مشکل حل خواهد شد. SELECT * FROM `ps_configuration` WHERE `name` = "PS_ALLOW_ACCENTED_CHARS_URL"سلام و خسته نباشید دانوش جان نمیدونم چطوری تشکر کنم چند روز بود داشتم کار میکردم که بتونم حلش کنم ( البته من برنامه نویسی بلد نیستم و فقط با توجه به سرچ کردن و بررسی داخل فایل های php از روی فایل های نمونه سعی میکنم کاری انجام بدم ) مشکل برطرف شد. بازهم ممنون دانوش جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 میشه دقیق تر بگین /؟من کد اضافه کردم اما به حالت قبلش برمیگردهواقعا از این دقیق تر نمیشه. شما کد رو اشتباه زدید.کد رو که بزنید دو سطر از جدول رو بهتون نشون میده و باید مقابل یکیشون Drope رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
EbiPenMan ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 مشکل در فایل نیست. هنگام نصب این مشکل ایجاد میشه در دیتابیس دو مقدار ذخیره میشه.کد زیر رو در phpmyadmin در بخش sql جدول ps_configuration وارد کنید.دو مقدار پیدا میکنه. یکی رو پاک کنید. مشکل حل خواهد شد. SELECT * FROM `ps_configuration` WHERE `name` = "PS_ALLOW_ACCENTED_CHARS_URL"ممنون واسه من یدونه مقدار بود پاکش کردم درست شد. واکنش ها : khabshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
psvv ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 منم پاک کردم درست شد بعدا آسیب نمیزنه به جاهای دیگه؟ واکنش ها : khabshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 خیر خودش مجدد اضافه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : khabshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
loki ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 مشکل در فایل نیست. هنگام نصب این مشکل ایجاد میشه در دیتابیس دو مقدار ذخیره میشه.کد زیر رو در phpmyadmin در بخش sql جدول ps_configuration وارد کنید.دو مقدار پیدا میکنه. یکی رو پاک کنید. مشکل حل خواهد شد. SELECT * FROM `ps_configuration` WHERE `name` = "PS_ALLOW_ACCENTED_CHARS_URL"اقا من این فایل رو پیدا کردم یک دونه بود پاک که کردم پوشه به نام روت شد و خراب شد شاید من یه جا اشتباه کردم دوباره راه اندازی کردم وقتی میخوام پاک کنم این پیقام میده درسته؟ Do you really want to execute "DELETE FROM `do`.`ps_configuration` WHERE `ps_configuration`.`id_configuration` = 264"?یه راهنمای بکنید دوستاناقا ما همون رو دوباره پاک کردیم اما تعقیری نکرد کد رو هم میزنیم خالی نشون میده یعنی پاک شده اما مشکل پابرجاست واکنش ها : khabshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2014 ببینید بدون شک اگر دو تا از این مقدار در دیتابیس نباشه نباید هیچ مشکلی داشته باشید. پس باید حتمن یکی یا جفتش رو پاک کنیدشما اگر مطمئن نیستید جستجو کنید بعد از طریق جدول drop کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : khabshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 سلام دانوشاگه دسترسی رو بدم انجام میدی این کارو برام.؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 مشکل در فایل نیست. هنگام نصب این مشکل ایجاد میشه در دیتابیس دو مقدار ذخیره میشه.کد زیر رو در phpmyadmin در بخش sql جدول ps_configuration وارد کنید.دو مقدار پیدا میکنه. یکی رو پاک کنید. مشکل حل خواهد شد. SELECT * FROM `ps_configuration` WHERE `name` = "PS_ALLOW_ACCENTED_CHARS_URL"شما که زحمت میکشید توضیح میدیدمیشه 1 کم روان تر ، برای ماها که با پرستا آشنایی نداریم توضیح بدیدمنظورتون این کد رو وارد کنید دقیقا چیه ؟باید چیکار کنی و توی کجا وارد کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 ربطی به پرستاشاپ نداره.شما وارد جداول دیتابیس از سمت هاست بشید و کد رو در بخش sql وارد کنیداگر نمیتونید به پشتیبان هاستتون بگید براتون انجام بدن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 ربطی به پرستاشاپ نداره.شما وارد جداول دیتابیس از سمت هاست بشید و کد رو در بخش sql وارد کنیداگر نمیتونید به پشتیبان هاستتون بگید براتون انجام بدن Sent from my Xperia using Tapatalk proمن داخل جدول مورد نظر هستمو در بخش sql هم هستماما نمیدونم کد رو چطور باید وارد کنم !! ( که شما فرمودید کر رو وارد کنید ) پشتیبان هاست زما میبرهخودتون میتونید راهنمایی کنید که برای بقیه کاربر ها هم مفید باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 ربطی به پرستاشاپ نداره.شما وارد جداول دیتابیس از سمت هاست بشید و کد رو در بخش sql وارد کنیداگر نمیتونید به پشتیبان هاستتون بگید براتون انجام بدن Sent from my Xperia using Tapatalk proمن به پشتیبان هاست گفتمجوابی که برام فرستادن این بود : سلام درخواست شما انجام شد.ولی تنها یک خروجی بدست آمد.لطفا عکسی که برای شما پیوست همین تیکت شده است را بررسی نمایید.http://www.xum.ir/images/2014/07/07/query.png الان بگم همین یکی رو هم پاک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 قبل از پست زدن زحمت بکشید و تاپیک روبخونید!مشکلی نیست پاکش کنید. خودش دوباره تولید میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamednoroozy3d ارسال شده در مهر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 ببخشید من اشتباهی تو sql اینو ps_configuration پاک کردم الان سایت بالا نمیاد باید چه کار کنم؟www.deluxeshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 فکر نکنم راهی داشته باشید جز اینکه یه پرستا دیگه بزنید !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 باید به هاست اطلاع بدید تا آخرین پشتیبان رو براتون بازگردانی کنند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamednoroozy3d ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 من وقتی اون کدی که آقا دانوش گذاشته بود رو تو اون جدول کپی کردم یه سری چیزا امد من زدم ps_configuration پاک کرم فکر کنم یه چیزه دیگه هم پاک کردم اونجا به هاست تیکت زدم میگه لطفا نام دیتابیسی که جدول از آن حذف شده را ارسال بفرمایید. من نمی دونم کجاشو میگه چی باید ارسال کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2014 اسم دیتابیس خودتون بگید و این تب که حذف کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .