پزشک سایت ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 تشکربرای من هم یکی بود پاکش کردم درست شدانشاالله مشکلی پیش نخواهد آمد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 مشکلی پیش نمیاد. بعد از پاک کردن و ذخیره بخش مربوطه در مدیریت مجدد با مقدار صحیح ایجاد میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m3qd4d ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 مشکلی پیش نمیاد. بعد از پاک کردن و ذخیره بخش مربوطه در مدیریت مجدد با مقدار صحیح ایجاد میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proمشکل فارسی نشدن لینک در بخش سئو با عرض سلام بنده مدتی هست که یک فروشگاه راه اندازی کردم، اما متاسفانه در بخش سئو url ها به هیچ عنوان فارسی نمیشن و از اونجایی که در سئو خیلی تاثیر دارن برای من حیاتی هست که این بخش حتما درست بشه.این خط کدی که دادین را هم داخل phpmyadmin زدم و همونجوری که تو عکس میبینید هیچ ورودی نداد که پاک کنم و مشکل بنده هنوز سر جاش هست.لطفا کمک کنید مشکل برطرف بشه.ورژن پرستا : 1.6 قالب : نایس شاپ ----------------------------------------------------------------------با عرض پوزش مشکل حل شد.در بخش تنظیمات url بومی غیر فعال بود.فعالش کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2015 پاک کردن این کد کمک میکنه برای مشکل حالت url بومیچون من هم هر چی روشن میکنم دوباره میام می بینم خاموش شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 سلاماین مشکل مربوط به اولین نسخه 1.6 فارسی بود و سایر نسخه ها چنین مشکلی ندارند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2015 خوب من الان این مشکل و دارم شما میگین نداریددروغ که ندارم بگمنسخه من 1.6.0.14 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .