farzad.dm ارسال شده در مرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2014 با سلام و خسته نباشید دوستانی که نمیتونن حالت عیب یابی رو فعال کنند مراحل زیر رو طی کنند تا مشکلشون حل بشه : 1. به مسیر config/defines.inc.php برید 2.فایل defines.inc.php را باز کنید 3.در line 28 عبارت : define('_PS_MODE_DEV_', false را به define('_PS_MODE_DEV_', true تغییر دهید و ذخیره کنید در این صورت بخش مدیریت پارامترهای پیشرفته->کارایی->"ماژولهای غیرپرستاشاپی غیرفعال شود" و "تمام اورراید ها غیرفعال شود" را می توانید فعال کنید پرستاشاپ 1.6.0.6 واکنش ها : mmda و Ali_1377 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2014 سلامیعنی منظورتون اینه تا زمانی که دیباگ روشن نشه اون دو گزینه کار نمیکنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مرداد 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2014 سلامیعنی منظورتون اینه تا زمانی که دیباگ روشن نشه اون دو گزینه کار نمیکنن؟بله تا زمانی که بصورت دستی مورد بالا رو تغییر ندید نمی تونید گزینه های بالا رو فعال کنید (البته این مشکل رو من داشتم و بعضی از اشخاصی که از پرستاشاپ انگلیسی هم استفاده می کردن این مشکلو داشتن ... برای همون گفتم اینجا عنوان کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اسفند 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2015 سلام آیان این دو گزینه باید غیر فعال باشد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2015 بله باید غیر فعال باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .