hamrah68 ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلاممن سرچ زدم یه آموزش پیدا کردم برای import /export که یه فیلم بود که توش میرفت توی بخش ماژولها و یه گذینه بود به نام وارد سازی/ استخراج یک قالبولی من هر چی سرچ میزنم و میگردم همچیم چیزی وجود ندارهنه تو نسخه 1.5 پرستا تـــولـــز و نه تو نسخه 1.6 شمااگه باید جدا نصب بشه میشه لینک دانلود رو بهم بدید؟من میخوام یه export از قالبم بگیرم راهنمایید کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلاماز نسخه 1.6 استفاده میکنید؟اگر آره که دیگه تو ماژولها نیست بلکه توی {تنظیات -> قالب ها} باید از دکمه افزودن قالب یا دکمه خارج کردن قالب استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلاماز نسخه 1.6 استفاده میکنید؟اگر آره که دیگه تو ماژولها نیست بلکه توی {تنظیات -> قالب ها} باید از دکمه افزودن قالب یا دکمه خارج کردن قالب استفاده کنید.ممنون دوست عزیزمن الان هر دو رو نصب دارم 1.6 این انجمن و 1.5 پرستا تـــولـــز رو بله 1.6 رو که گفتید جاش رو پیدا کردم ولی 1.5 پرستا تـــولـــز رو هر چی میگردم نداره فکر کنم خودشون از عمد حذفش کردند که نتونیم قالب رو استخراج کنیمکسی راه حلی برای اینکار میشناسه؟اگه کسی بلده و حاضره این کار رو برای من بکنه و اون قالب رو بتونه برام استخراج کنه بگه مدیریت رو براش بفرستم هزینه هم لازم باشه پرداخت میکنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 وقتی سوال رو بخش آموزش مطرح میکنید جواب درست نمیگیرید.منتقل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 ماژولش رو از بسته ما نصب کنید روی فروشگاهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 ماژولش رو از بسته ما نصب کنید روی فروشگاهتونممنون از پاسخ دوستانمشکل من همینجاست چطوری میتونم این کار رو بکنم من یکم تازه واردمچطور اون ماژول رو از سیستم شما به اون سیستم منتقل یا نصب کنم لینک دانلود داره؟کجا پیداش کنم؟الان یه بار دیگه کاری رو که دقیقا میخوام انجام بدم رو توضیح میدممن یه قالب خریدم که هم نسخه 1.5 رو ساپورت میکنه هم 1.6 رو البته این قالب فارسی شده توسط سایت مذکور ولی من الان نمیخوام روی سیستم اونها کار بکنم برای همین میخوام قالب رو بیارم و روی سیستم 1.6 شما نصب کنم پس لطفا بفرمایید برای نصب ماژول اکسپورت از سیستم شما بر روی اون سیستم چه کاری را باید انجام دهملطف میفرمایید جناب دانوس لطفا پیغام خصوصی خود را پاسخ دهید ممنونتان خواهیم شدمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 1. ماژول رو از اینجا دانلود کنید:https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAA&url=http%3A%2F%2Faddons.prestashop.com%2Fen%2Ffront-office-features-prestashop-modules%2F1713-template-installer.html&ei=N2GHU4CRJYOY0AW5_YGQCQ&usg=AFQjCNG9j5LF40Ucp64kqUVawnX0o2zfPw&sig2=Mwa9DFXevYwmug-tu0zTog 2. پس از استخراج قالب از روی اون سیستم، وارد بخش "تنظیمات -> قالبها" در پرستا 1.6 ما بشید3. روی کلید "افزودن" کلیک کنید و فایل zip استخراج شده رو اینجا به سیستم بدید4. روی اسم قالب کلیک کنید تا قالب فعال بشه پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 1. ماژول رو از اینجا دانلود کنید:https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAA&url=http%3A%2F%2Faddons.prestashop.com%2Fen%2Ffront-office-features-prestashop-modules%2F1713-template-installer.html&ei=N2GHU4CRJYOY0AW5_YGQCQ&usg=AFQjCNG9j5LF40Ucp64kqUVawnX0o2zfPw&sig2=Mwa9DFXevYwmug-tu0zTog 2. پس از استخراج قالب از روی اون سیستم، وارد بخش "تنظیمات -> قالبها" در پرستا 1.6 ما بشید3. روی کلید "افزودن" کلیک کنید و فایل zip استخراج شده رو اینجا به سیستم بدید4. روی اسم قالب کلیک کنید تا قالب فعال بشه پیروز باشیدممنون دوست عزیز کمک بزرگی کردیدیک پیغام خصوصی براتون ارسال شد لطف میکنید چک بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .