Shahabi ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 من یک بار که می خواهم محصول اضافه کنم ویرایشگر متن به صورت زیر استhttp://8pic.ir/images/93198284427381135870.jpg و بار دیگر به صورت زیرhttp://8pic.ir/images/43406584026662625187.jpg چرا این اتفاق می افته؟ضمن اینکه در حالت دوم نمایش فول اسکرین ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 سلامدوست عزیز صفحه محصولات از تعداد زیادی فایل جاوااسکریپت تشکیل شدهباید صبر کنید تا کامل لود بشه تا صفحه رو کامل ببینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 سلامدوست عزیز صفحه محصولات از تعداد زیادی فایل جاوااسکریپت تشکیل شدهباید صبر کنید تا کامل لود بشه تا صفحه رو کامل ببینید موفق باشیدهمین کار را هم می کنم. اما باز جابجایی حالت دارمغیر از عدم نمایش حالت فول اسکرین در درج تصویر هم متفاوت هستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 سلامآقای شهابی از یک مرورگر دیگه استفاده کنید تا بررسی کنید که بازم این مشکل وجود داره یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در مرداد 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 سلامآقای شهابی از یک مرورگر دیگه استفاده کنید تا بررسی کنید که بازم این مشکل وجود داره یا خیر.سلام جناب معظمیمثل اینکه در هر دو انجمن من باید شرمنده شما باشم.با فایر فاکس و اکسپلورر هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد.از نظر نحوه نمایش مشکلی با هیچ کدم ندارم اما در حالت اول نمایش فول اسکرین دارم و در درج تصویر هم امکانات بیشتر یبه من می دهد. البته حدود 4 ساعتی می شود که فقط حالت دوم را دارم که کار را برای من سخت کرده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 سلامشاید در هنگام نصب مشکلی پیش اومدهدوباره نصب کنید ببینید همین مشکل هست یا اینکه داخل یه پوشه مجزا نصب کنید و ببینید باز هم مشکل دارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 خواهش میکنم.آخر شب در انجمن شاپکیپر دسترسی هاست و ادمین فروشگاه تون رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .