moslem_dayani ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 اولش که پرستاشاپ رو نصب کردم یه جاش نوشته بود یک ایمیلبرای تست وارد کنید که وارد کردم و ارسال شد ایمیل بعد از نصب رفتم به منوی پارامترهای پیشرفته و گزینه ی ایمیل رو زدم اونجا هم میشه یک ایمیل برای تست وارد کرد و ایمیل زد اما وقتی ارسال رو میزنم میگه ایمیل ارسال شد اما به هیچ کدوم از ایمیلهایی که وارد کردم هیچ ایمیلی نرسیده به اسپام هم نرفته بودقبلا وقتی کسی توی فروشگاه پیغام میگذاشت از توی خود بخش پیغامها بهش پاسخ میدادم اما الان هر چی پاسخ میدم به ایمیل مشتریها پاسخم نمیرهاین رو هم بگم به هاست هم گفتم ،تابع ایمیلم هم گفتن فعاله چند تا ورژن دیگه ی پرستا رو هم نصب کردم اونها هم همین مشکل رو داشتن ورژن 1.5.21.5.41.5.6ایمیل هاستم هم فعاله هم ایمیل بهش میرسه هم میشه باهاش ایمیل زدsmtp رو هم فعال کردم بدرد نمیخوره همش ایمیلهایی که میزنم میره تو اسپام مشتریها اون هم به صورت یک ایمیل بیربطخواهش میکنم کمک کنیدوقتی کسی همٍ ثبت نام میکنه هیچ ایمیلی براش نمیره وقتی مشتری خرید هم میکنه باز هم هیچ ایمیلی براشون نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslem_dayani ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 هاستم هم میهن وب هاسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلاممیهن وب هاست برای خود من هم این مشکل رو داره با phpmailبه خیلی از ایمیلهای یاهو از جمله ایمیل خودم ارسال نمیشه ولی به ایمیل سایت به راحتی ارسال میکنهبررسی دقیق نکردم ولی به نظر میرسه اشکال از هاست باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslem_dayani ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلاممیهن وب هاست برای خود من هم این مشکل رو داره با phpmailبه خیلی از ایمیلهای یاهو از جمله ایمیل خودم ارسال نمیشه ولی به ایمیل سایت به راحتی ارسال میکنهبررسی دقیق نکردم ولی به نظر میرسه اشکال از هاست باشه موفق باشیدممنون که پاسخ دادیدالان میگید چیکار کنم ؟بهشون هم گفتم،از جوابهایی که میدن به نظر میرسه زیاد سر در نمیارن چون هر بار یه جواب رو میدن اگه هاستم رو عوض کنم درست میشه؟ چه هاستی رو پیشنهاد میدید واقعا اسیرمون کرده این ایمیله الان دو هفتست گیرشم هنوز هم درست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامصبر کنید ببینید نظر و تجربه سایر دوستان در این زمینه چیه یک راه دیگه هم تنظیم SMTP هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslem_dayani ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 سلامصبر کنید ببینید نظر و تجربه سایر دوستان در این زمینه چیه یک راه دیگه هم تنظیم SMTP هست موفق باشیدآقا این smtp که گفتین رو تنظیماتش رو انجام دادم ایمیل هم زده میشه اما میره به پوشه ی اسپم اما محتوای ایمیل یه چیز بی ربطه اینجوریه Mail Delivery System To Me Jun 1 at 1:24 AM This message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of itsrecipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: Domain ---------------.ir has exceeded the max defers and failures per hour (5/5 (100%)) allowed. Message discarded. اگه همون php mail ردیف بشه خیلی بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 خطایی که داده به نظر مربوط به سرورتون هست که میگه فقط 5 ایمیل در هر ساعت میتونید ارسال کنید:Domain ---------------.ir has exceeded the max defers and failures per hour (5/5 (100%)) allowed. Message discarded. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslem_dayani ارسال شده در شهریور 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 خطایی که داده به نظر مربوط به سرورتون هست که میگه فقط 5 ایمیل در هر ساعت میتونید ارسال کنید:Domain ---------------.ir has exceeded the max defers and failures per hour (5/5 (100%)) allowed. Message discarded.من در روز 3 یا 4 تا ایمیل هم نمیزنم چون هنوز سایت راه نیفتاده چه برسه به 5 تا در ساعت ،البته این ارور رو توی حالت smtp میدهخواهش میکنم یه فکری برای این مشکل ایمیل زدن با پرستا بکنید و اگه میدونید حل نمیشه یک هاست که کاملا کاملا با پرستا شاپ همخونی داره و از این اشکالات بیخود توش پیش نماد رو معرفی کنید سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2014 دوست من هاستی که شما گرفتید سخت گیری های زیادی روی ایمیل داره واین اصلا ربطی به پرستاشاپ نداره که ما کاری بکنیم.ما روزانه ده ها ارتباط از بخش خدمات مشتریان داریم که هم برای ما و هم مشتری ایمیل میزنه.روزانه ده ها ثبت نام داریم و چندین خرید و جز در مواردی که یاهو آی پی سرور رو بسته بود هیچ وقت مشکل ارسال ایمیل نداشتیم.برای انتخاب هاست در سطح اینترنت جستجو کنید و هاست معتبر رو طبق نظر مشتریانشون پیدا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslem_dayani ارسال شده در شهریور 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2014 آقا ramtin پس حالا شما چیکار کردید برای ایمیل؟من میخوام هر کی که میاد توی سایت ثبت نام میکنه یا خرید میکنه یک ایمیل به مدیریت زده بشه الان ایمیل مدیریت فروشگاه ، ایمیل یاهو است که فروشگاه ایمیل نمیفرسته بهش ،حالا سوالم اینه میشه اون ایمیلی که پیغامهای ثبت نام مشتریها یا خریدشون بهش میره رو عوض کنم و ایمیل سایت خودم رو بزارم چون همونجور که گفتید فروشگاه به ایمیل سایت راحت ایمیل میزنه این رو هم بگم توی قسمت "تنظیمات من" ایمیل یاهوم رو به ایمیل سایت info تغییر دادم اما باز هم وقتی کسی ثبت نام یا خرید میکنه هیچ ایمیلی برای ایمیل سایت ارسال نمیشه،لطف کنید اگر جای دیگه ای هم هست که باید ایمیل سایت رو جایگزین کنم بگید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 پیکربندی ماژول باخبر سازی رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2014 سلام در پرستا ارسال ایمیل پس از خرید به دو شخص 1.خریدار 2.فروشنده(خود فروشگاه) هست ایا راه دیگر برای شخص سومی وجود دارد؟مثلا فروشگاههایی که به عنوان واسطه عمل میکننجنس فروشنده دیگه ای رو میفروشن یه ایمیل هم همزمان به غیر از خریدار و فروشگاه به طرف سوم که صاحب جنس هست ارسال بشه که فروشگاه نیاز نباشه مجدد به فروشنده ایمیل بزنهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 سلامبه صورت پیشفرض فکر نمیکنم چنین چیزی رو داشته باشهولی میشه ماژولی نوشت که این کار رو انجام بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 سلامبه صورت پیشفرض فکر نمیکنم چنین چیزی رو داشته باشهولی میشه ماژولی نوشت که این کار رو انجام بده موفق باشید با تشکر دوستان و اساتید دیگه نظری ندارن ؟ماژولش چقدر هزینه داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 سلامبرای براورد هزینه باید از طریق بازارچه درخواست بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .