Shahabi ارسال شده در شهریور 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 با سلام و تشکر از جوابهای خوب انجمندر پرستا بخش توضیحات کوتاه داریم و توضیح بدنه اصلیمی خواستم با اضافه کردن یک ماژول یا تغییر در هسته پرستا می شود توضیحات سومی هم اضافه کرد یا نه؟به طور مثال اگر در سایت وارد یک محصول می شویم معمولا صفحات اطلاعات بیشتر،مشخصات و نظرات داریم.حال من می خوام تب چهارم هم داشته باشم که در آن توضیحات انگلیسی داشته باشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 ماژول هایی برای این کار وجود دارند. اون بخش ها tab نام دارند و باید به دنبال ماژول های custom product tabs بگردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 سلامامکانش هست دوست عزیزباید براتون ماژول نوشته بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 طبق فرمایش ادمین ماژول زیر را به قیمت 30 دلار در سایت پرستا پیدا کردم/http://addons.prestashop.com/en/front-office-features-prestashop-modules/6604-product-custom-media-tab.html نیاز به فارسی سازی دارد یا می توان به همین صورت استفاده کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 ماژول تب تولید کننده رو ببینید در بازارچهمشابه اون میشه براتون نوشت با قیمت خیلی کمتر از 30 دلار ماژول خارجی رو هم میتونید استفاده کنید و فکر نمیکنم به جز ترجمه چیز دیگه ای لازم داشته باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در شهریور 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2014 ماژول تب تولید کننده رو ببینید در بازارچهمشابه اون میشه براتون نوشت با قیمت خیلی کمتر از 30 دلار ماژول خارجی رو هم میتونید استفاده کنید و فکر نمیکنم به جز ترجمه چیز دیگه ای لازم داشته باشه موفق باشیددقیقا به دنبال همین ماژولی که شما معرفی کردید بودم.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .