aliscan ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلام من دوتا مشکل دارم اول اینکه وقتی تو قسمت ایجاد حساب کاربردی داخل سایت به عنوان کسی که بخواد تازه ثبت نام کنه هستشوقتی ایمیل رو وارد می کنم این اخطار داده میشه :TECHNICAL ERROR: unable to load form. Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror و مشکل دومم اینه که وقتی در صفحه محصولات هستم وقتی دکمه اضافه به سبد خرید رو میزنم کلا صفحه یه هایلایت مشکلی میاد روش و هیچ گونهاخطاری نمیده!و در آخر چیزی هم به سبد اضافه نمیشه!امکان داره مشکل از محصول باشه؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلامآدرس سایت ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliscan ارسال شده در شهریور 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلام آقا رامتین من هر کار کردم درست نشد، روی هاست هر چی بود پاک کردم،از اول دارم آپلود میکنماگه باز این مشکل بوجود اومد اطلاع میدم.با تشکر(تاپیک هم لطفا حذف بشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliscan ارسال شده در شهریور 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلام علاوه بر اینکه کلا هر چی روی هاست بود رو پاک کردم ولی مشکل پا بر جاستآدرس :http://tootsiah.ir/5-tshirts نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 سلامسایت شما خطای جی کوئری دارهاحتمال میدم فایلهاتون ناقص آپلود شده باشه موفق باشیدالبته شما صفحه ایندکس رو هم غیر فعال کردید و ممکنه باعث بروز مشکل شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .