farzad.dm ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 با سلام و خسته نباشید ماژول ( بلوک آرم درگاههای پرداخت ) "افزودن بلوکی برای نمایش همه لوگوهای پرداخت شما" نمایش داده نمیشه در قسمت موقعیت ها در هوک displayHeader و displayLeftColumn هوک شده اما نمایش داده نمیشه بازنشانی کردم و دوباره نصب کردم و اینکه هر دو ستون قالب رو فعال کردم و ویرایش زنده رو هم بررسی کردم اون قسمت هم وجود نداشت دوستان اگه کسی به این مشکل برخورده و راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 قالبتون دو ستونه هست؟به سمت راست هوک کنید شاید درست بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در شهریور 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 قالبتون دو ستونه هست؟به سمت راست هوک کنید شاید درست بشه Sent from my Xperia using Tapatalk proبا سلام ممنون بابت راهنمایی این حالتو تست نکردم تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .