moghimi ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 با سلام خدمت آقا دانوش و دوستانمن نسخه 1.6 رو دارم استفاده می کنم روی لوکال هم نصب کردم توی لوکال پیشخوان یا داشبورد باز می شه ولی توی هاست نیم ساعت هم لود کنه باز باز نمی شهمشکل از کجاست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 سلامبه هاست انتقال دادید یا مجزا نصب کردید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 سلامبه هاست انتقال دادید یا مجزا نصب کردید ؟سلام آقا رامتین خیر آخرین نسخه رو از انجمن دانلود کردم و روی هاست نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 فقط بخش مدیریت مشکل داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 فقط بخش مدیریت مشکل داره ؟منظورتون رو متوجه نشدم ولی جای سبد خرید هم عوض شده یعنی با دمو فرق داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghbakhshi ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 سلاممن ورژن اخر پرساشاپ رو روی ومپ سرور نصب کردم ولی وقتی که url زیر رو درج میکنم ارور 404 میدهفایل اینستال هم حذف شده/localhost/prestashop/admin/index.php با چه ادرسیی باید وارد بشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 آدرس پوشه ادمین بعد از نصب و کلیک روی مدیریت تغییر میکنه مثلا admin8542 Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 آدرس پوشه ادمین بعد از نصب و کلیک روی مدیریت تغییر میکنه مثلا admin8542 Sent from my Xperia using Tapatalk proبا سلامعکس محصولات هم فقط اولی رو نشون می ده به جز مشکل پیش خوان و جابه جا شدن سبد خریدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 سلامدوست عزیز اگه پیشخوان باز نمیشه، شما از کجا محصول و ... گذاشتید ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 سلامدوست عزیز اگه پیشخوان باز نمیشه، شما از کجا محصول و ... گذاشتید ؟ موفق باشیدسلام خدمت آقا رامتینآقا صرفا صفحه داشبرد باز نمی شه mysite.com/adminالبته اسم پوشه مدیریت تغییر می دیم ولی از صفحه های دیگه مثل ماژول می رم به محصولات یا برعکسصرفا داشبورد باز نمی شه پیشخوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 باز نمیشه یعنی چی؟ خطا میده؟ صفحه سفید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 باز نمیشه یعنی چی؟ خطا میده؟ صفحه سفید؟سلام نه صفحه سفید می شه و در حال لود هست ولی لود نمی شه که بره توی صفحه داشبوردربطی ب پیکر بندی ماژولهای داشبورد و ... نداره؟یه بار حذف و نصب کنم ببینم چی می شه؟باز نمیشه یعنی چی؟ خطا میده؟ صفحه سفید؟سلام نه صفحه سفید می شه و در حال لود هست ولی لود نمی شه که بره توی صفحه داشبوردربطی ب پیکر بندی ماژولهای داشبورد و ... نداره؟یه بار حذف و نصب کنم ببینم چی می شه؟دقیق تر عرض کنمdomain.com/admin/domain.com/admin/index.php?controller=AdminDashboard&token=0da4c3c54743e3775956fedd4a2b1572این صفحه می یاد و در حال لود هست ولی باز نمی شهاسم پوشه ادمین رو کامل نذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلامنیاز به بررسی دارهاینجوری نمیشه نظر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلامنیاز به بررسی دارهاینجوری نمیشه نظر داد موفق باشیدسلام آقا رامتین فقط یه زحمت بکشین یه خورده زودتر جواب رو لطف کنین چون تو تا تاپیک دیگه هم زدم برای 1. عکس محصولات فقط اولی رو نشون می ده 2. جای سبد خرید فرق کرد ( با دمو تفاوت داره) ( که هنوز اعلام نظر نفرمودین) اگر نیاز به نصب مجدد باشه تا محصول زیاد وارد نکردم ترتیبشو بدمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلامدوست عزیز نیاز به بررسی داره یعنی اطلاعاتی که دادین کافی نیست تا بتونیم چک کنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلامدوست عزیز نیاز به بررسی داره یعنی اطلاعاتی که دادین کافی نیست تا بتونیم چک کنیم موفق باشیدسلام آقا رامتیناگه نیاز دارین یوز و پس بدم خودتون یه آمار در بیارینچون 4 تا فروشگاه 1.5 دارم ولی خواستم 1.6 رو تست زده باشم امکاناتش رو در بیارم و...در هر صورت بفرمایین خصوصی اعلام کنممن به یه چیز شک دارم توی یه قسمت الان خاطرم نیست کجا بود، ارور تم آقا دانوش رو داده بود، جاش رو الان اصلا یادم نیست ولی یادمه زده بود تم دانوش ... ارور می تونه مربوط به تم باشه؟ فکر می کنم دیفالته به جز متا انجین که آدرس رو تغییر دادین و تغییرات دیگه ولی بازم هم دیفالته دیگه نمی دونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 اطلاعات رو ارسال کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatemeahv ارسال شده در دی 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2018 با سلام تقریبا یه هفته ای هست که تو قسمت پنل مدیریت بخش مربوط به پیشخوان پرستاشاپ خیلی دیر لود میشه در صورتی که ما بقی بخشها مثل قسمت کاتالوگ, آمارها, تنظیمات این مشکل را ندارن با پشتیبانی سرور هم تماس گرفتم گفتن مشکلی از سمت سرور وجود نداره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2018 ماژول رایگانی برای رفع مشکل کندی سرعت بخش مدیریت پرستاشاپ تهیه کردیم. به لینک زیر مراجعه کنید: https://ipresta.ir/blog/109_%DA%A9%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .