forigner ارسال شده در شهریور 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2014 دوستان خسته نباشیدکسی میتونه کمک کنهموقع وارد کردن فایل csv با این پیغام روبرو میشماینم بگم فایل csv رو از خوده مدیریت خارج کردم و بدون هیچ تغییری هم وارد میکنم این مشکلو میدهموق وارد کردن شاخه ها اینو میده http://8pic.ir/images/7y5ho9p5zttkhg38el5s.jpg موقع وارد کردن محصول هم اینو میدهhttp://8pic.ir/images/sf98uwecjfexwnx28e11.jpg http://8pic.ir/images/sf98uwecjfexwnx28e11.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
forigner ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 از مدیرا کسی نیست جواب بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sanesta ارسال شده در شهریور 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 دوستان منم تو این قسمت مشکل دارم..میشه از این قسمت برای ابدیت قیمت محصولات استفاده کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 همه این مشکل رو دارنفک نکنم برا فارسی کار کنه؟بایستی ماژول خرید کنی از بازار پرستا البته من چند روزیه که ثبت سفارش کردم ولی ازشون خبری نبوده با موبایلشونم تماس میگیرم جواب نمیدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 منم دقیقا همین مشکل رو دارم. فکر نمی کنید تو پرستای 1.6 بشه این کار رو کرد؟ یعنی اون بهینه شده باشه و این مشکل رو نداشته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2016 من یه ویدیو آموزش واردسازی محصول با csv برای محصولات فارسی آماده کردم. میتونید از اینجا مشاهده کنید: وارد سازی محصول با CSV در پرستاشاپ – قسمت دوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msabzali22 ارسال شده در فروردین 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2019 سلام نمیدونم این سوالم رو باید در این قسمت بپرسم یا نه! من کارمندی تعریف کردم ک مسئول وارد کردن محصولات باشه الان میخوام دسترسی به "خروجی گرفتن در مدیریت sql"، استخراج csv ، , وارد سازی نداشته باشه. کلا نتونه از هیچ جایی خروجی بگیره. من ماژول یا دسترسی رو در این رابطه پیدا نکردم ک بتونم محدود کنم. فکر میکنم باید کد این قسمت برداشته بشه ک حتی مدیریت هم نتونه خروجی بگیره(موافق هستم). اگر بدون دستکاری کد امکان داره ک بشه این قسمت رو محدود کرد ک راهنماییم کنید لطفا. اگر هم کد رو باید دستکاری کرد لطفا اسم صفحه ای ک این قسمت اونجا هست رو برام بزارید. خیلی ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
msabzali22 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2019 کسی از مدیران محترم نمیتونه مشکل منو حل کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .