lost_z ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلام دوستان ردیابی آدرس در قسمت حامل ها برای چیست؟ چطوری میشه فیلدش رو پر کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 سلامفکر میکنم در صورتیکه برای ارسال با شرکت خاصی قرارداد داشته باشید، میتونید در اینجا لینک پیگیری اون شرکت رو قرار بدیدالبته مطمئن نیستم و تا به حال استفاده نکردم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 به طور مثال: tntsearch.post.ir/id=@ سپس هر سفارشی که ارسال میکنید باید در صفحه سفارش ها در بخش مدیریت کد رهگیری را در محل مربوطه وارد کنید. یک ایمیل حاوی لینک پیگیری برای شخص ارسال میشه که به جای @ هم کد رهگیری قرار میگیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 دروداگه بخواهیم فقط کدپیگیری ارسال بشه چی باید کرد؟موقعی که این فیلد رو خالی میگذارم کد پیگیری پستی به ایمیل مشتری ارسال نمیشه. ویرایش: خودم حلش کردم، مرسی از دوستان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 دروداگه بخواهیم فقط کدپیگیری ارسال بشه چی باید کرد؟موقعی که این فیلد رو خالی میگذارم کد پیگیری پستی به ایمیل مشتری ارسال نمیشه. ویرایش: خودم حلش کردم، مرسی از دوستان. با سلاملطفا نحوه حل مشکل و چگونگی انجام این کار را جهت استفاده سایرین قرار بدیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 فقط @ رو وارد کنید احتمالا درست میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 با تشکر دانوش جان.اما @ خالی میزنیم ارور میده و میگه فیلد آدرس نا معتبر است.آیا راه دیگری هست که فقط کد رهگیری رو بشه نمایش داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 دروداگه بخواهیم فقط کدپیگیری ارسال بشه چی باید کرد؟موقعی که این فیلد رو خالی میگذارم کد پیگیری پستی به ایمیل مشتری ارسال نمیشه. ویرایش: خودم حلش کردم، مرسی از دوستان. با سلاملطفا نحوه حل مشکل و چگونگی انجام این کار را جهت استفاده سایرین قرار بدیدبا تشکرسلام روی پرستای 1.5 جواب میده، برای پرستاشی 1.4 باید متغیر اضافه کنید.متغیر shipping_number روی پرستای 1.5 هست و فقط کافیه که شما فایل html مربوط به ارسال آدرس اینترنتی پیگیری که در پوشه mail>fa هست رو ویرایش کنید، و بجای followup مقدار shipping_number را قرار دهید و از یو آر ال بودن درش بیارید و متن رو تغییر بدید.برای من که رو پرستا 1.5 کار میکنه و اگه روی پرستای شما کار نکرد باید یک متغیری رو دستی به فایل AdminOrdersController اضافه کنید و سپس مراحل رو تو فایل html دنبال کنید. لازم به ذکر هست که تو تنظیمات حامل ها یک فرم مطلوب وارد کنید و کارتون نباشه که آدرس درست هست یا نه، فقط باید اون فیلد رو پر کنید و قبول کنه. (اگه خالیش بگذارید کار نمیکنه)موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 با تشکر از شمادر تکمیل فرامایشات دوست عزیزیم باید اعلام کنمگزینه shipping_number باید عیناً در جای followup قرار بگیره در ایمیل و لینکش غیر فعال بشهبرای url حامل مورد نظر هم میتوانید آدرس سایت پست را وارد کنید: tntsearch.post.irبا این تغییرات در ایمیل کد رهگیری پستی ارسال میشهو در بخش جزئیات سفارش هم لینک پست اضافه میشهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 با تشکر از شمادر تکمیل فرامایشات دوست عزیزیم باید اعلام کنمگزینه shipping_number باید عیناً در جای followup قرار بگیره در ایمیل و لینکش غیر فعال بشهبرای url حامل مورد نظر هم میتوانید آدرس سایت پست را وارد کنید: tntsearch.post.irبا این تغییرات در ایمیل کد رهگیری پستی ارسال میشهو در بخش جزئیات سفارش هم لینک پست اضافه میشهبا احترامبفرمائید:in_transit.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .