moghimi ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 با سلام خدمت آقا دانوش و دوستان انجمنکد گوگل آنالیز رو در پوشه قالب ، footer.tpl کپی کردم سایت باز نمی شه، البته ادمین باز می شه ولی جلوی سایت نه ( فرانت پیج)، به هاست گفتم گفت به منظور کمک به شما در شناسایی و رفع مشکل گزینه ی نمایش خطا برای شما فعال شد، با توجه به اینکه خطایی از سمت سرور دریافت نمی گردد ظاهرا مشکل در نتیجه اجرای الگوریتم برنامه شما می باشد، پیشنهاد میکنیم این مورد را با بخش پشتیبانی برنامه مطرح و آنرا پیگیری و رفع نماییدگیر کار کجاست؟ممنونبر طرف شد مشکل از کد گوگل آنالیز بود که توی جای خودش نبودممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 دوست من چرا اینقدر از مطلب خودتون نقل قول میزنید؟برای گوگل آنالایتیک ماژول در داخل خود پرستا هست که فقط لازمه یک عدد واردش کنید و تمام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 دوست من چرا اینقدر از مطلب خودتون نقل قول میزنید؟برای گوگل آنالایتیک ماژول در داخل خود پرستا هست که فقط لازمه یک عدد واردش کنید و تمام.سلام آقا دانوشکد رو گذاشتم، 3 روز بعد رفتم ببینم چی به چیه دیدم جواب نداده، از آقا رامتین مشورت گرفتم گفتن کار نکردن با ماژول فکر می کنم همون کپی کردن کد در هدر یا ایندکس جواب بدهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .