moghimi ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 سلامیکی از شاه کلیدهای حل مشکلات سایت استفاده از دیباگ هست، گفتن دیباگ رو روشن کنین تا مشکلات فنی سایت مشخص شه ولی به طور مجزا آموزش روشن و خاموش کردن دیباگ ارائه نشدهبرای روشن کردن دیباگ بروید به ریشه هاست یا پابلیک یا روت بعد پوشته config رو باز کنید بعد فایل defines.inc.php رو پیدا کنید و روی ادیت کلیک کنید بعد مقدار _PS_MODE_DEV_ از False به True تغییر بدینخلاصهpublic/config/defines.inc.php/_PS_MODE_DEV رو از False به True تغییر بدینبرای خاموش کردن دیباگ هم همین مرحله رو برین فقط True رو به False تغییر بدین و سیو کنین واکنش ها : علی موسوی، hadishad، sam302 و 4 نفر دیگر 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 ممنونم دوست من ولی هر کاربری باید قبل از هر ارسالی سوالات متداول را بخواند. در آن جا به طور کامل شرح داده شده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 ممنونم دوست من ولی هر کاربری باید قبل از هر ارسالی سوالات متداول را بخواند. در آن جا به طور کامل شرح داده شده!با سلامآقا دانوش سرچ کردم واضح و کامل نبود، گفتم شاید بد نباشه در همون مشکلات متداول یه تاپیک مستقل هم با این عنوان باشه واکنش ها : hadishad و seftah.com 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 با سلامیه سوالی درباره دیباگ داشتمهمیشه اگه دیباگ روشن باشه و خاموشش نکنیم مشکلی پیش نمیاد؟باعث کندی سایت نمیشه ؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 سلامچرا دوست عزیز ، با روشن بودن دیباگ ، برخی قابلیتهای آجاکس دچار مشکل خواهند شدبهتره به جز برای عیب یابی ، دیباگ خاموش باشه موفق باشید واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 دیباگ یعنی اشکال زدایی و اگه فعال باشه و مشکلی پیش بیاد مشتریان شما هم مشکلات رو میبینند که حتی میتونه برای امنیت سایت خطرناک باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezax ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلام یکی از شاه کلیدهای حل مشکلات سایت استفاده از دیباگ هست، گفتن دیباگ رو روشن کنین تا مشکلات فنی سایت مشخص شه ولی به طور مجزا آموزش روشن و خاموش کردن دیباگ ارائه نشدهبرای روشن کردن دیباگ بروید به ریشه هاست یا پابلیک یا روت بعد پوشته config رو باز کنید بعد فایل defines.inc.php رو پیدا کنید و روی ادیت کلیک کنید بعد مقدار _PS_MODE_DEV_ از Fals به True تغییر بدینخلاصه public/config/defines.inc.php/_PS_MODE_DEV رو از Fals به True تغییر بدینبرای خاموش کردن دیباگ هم همین مرحله رو برین فقط True رو به Fals تغییر بدین و سیو کنین مرسی من دقیق 20 دقیقه توی سایت دنبال همین میگشم . لینک سریعی چیزی نبود توی منوی پایین حد اقل میزاشتن خلاصه ممنون من برم ببینم چطوری میتونم مشکل سفیدی صفحه ادمین رو برطرف کنم در لوکال ومپ واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در تیر 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 خوب حالا روشن کردیم اول بگید از کجا میشه عملکردشو دید دوم بفرمااید چجوری میشه ازش استفتده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 استفاده از دیباگ برای خطا یابی هستهمینوقتی یک قسمت از سایت عملکردش رو از دست داد، دیباگ رو روشن کنین و به همین قسمت برید ، مشاهده می کنین که کد خطا می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kafshebinazir ارسال شده در مرداد 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2017 با درود و احترام عالی بود و بدرد بخور ممنون و سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
toofan2000 ارسال شده در شهریور 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2017 سلام تغییرات رو برای خاموش کردن دیباگ انجام دادم ولی چطوری باید ذخیره کنیم ؟ هیچ گزینه ای وجود نداره که سلامیکی از شاه کلیدهای حل مشکلات سایت استفاده از دیباگ هست، گفتن دیباگ رو روشن کنین تا مشکلات فنی سایت مشخص شه ولی به طور مجزا آموزش روشن و خاموش کردن دیباگ ارائه نشدهبرای روشن کردن دیباگ بروید به ریشه هاست یا پابلیک یا روت بعد پوشته config رو باز کنید بعد فایل defines.inc.php رو پیدا کنید و روی ادیت کلیک کنید بعد مقدار _PS_MODE_DEV_ از False به True تغییر بدینخلاصهpublic/config/defines.inc.php/_PS_MODE_DEV رو از False به True تغییر بدینبرای خاموش کردن دیباگ هم همین مرحله رو برین فقط True رو به False تغییر بدین و سیو کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2017 سلام تغییرات رو برای خاموش کردن دیباگ انجام دادم ولی چطوری باید ذخیره کنیم ؟ هیچ گزینه ای وجود نداره که این رو باید از مدیر هاستتون بپیرسید. معمولا یک کلید save تو هر پنل هاستی برای ذخیره تغییرات زیر فرم ویرایشگر وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafarinejad ارسال شده در آبان 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2017 من false را به true تغییر دادم و چک کردم که تغییرات هم اعمال شده است ولی وقتی وارد صفحه مورد نظر میشم هنوز صفحه سفید است و هیچ پیام خطایی نمیاد مشکل کجاست ؟؟؟؟ واکنش ها : mohamedx6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .