jafar1374 ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 سلام با دیدن سایت های پرستا شاپی که در انجمن بود از دو سه تا از فروشگاه ها خوشم اومد که مراحل خرید بسیار کمی داشتن و ثبت نام هم الزامی نبود دو تا هم بودند برای فروش فایلهای دیجیتالی که تو یکیش با وارد کردن ی ایمیل و ی رمز الکی خرید دیجیتالی انجام میشد و یکی دیکه که هیچ چیزی نیاز نداشت فقط فشار روی دکه خرید دیجیتالی ... حالا من می خام یه فروشگاه با پرستا راه بندازم که با هیچ شرکت پستی قرار داد ندارم (به دلایلی) و فعلا تا گرفتن ی نماد و درگاه بانک ملت می خام از پی لاین استفاده کنم ، هم پست سفارشی ارسال کنم و هم پیشتاز که دو با درگاه پی لاین انجام میشه . لطفا در راه اندازی کمک کنید و بگید ک چیکار کنم ! این سه تا عکس مراحل خرید محصولات فیزیکی : اینم عکس خرید دیجیتالی : قالب هم می خام دو ستونه ، شیک و مدرن باشه (اچ تی ام ال 5 و css3) و رسپانسیو باشه که تو همه دستگاهه نشون بده ی چیزی شبیه به این دو قالب باشه : هدرش تو این سبک باشه : http://hamkar.in/ و بقیه جزئیات شبیه این یا حتی بهتر و جذابتر از این : http://shop.persiankala.net/index.php دوستان منتظر راهنماییهای شما هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 داخل بازارچه سفارش خودتون رو ارسال کنید تا برآورد هزینه و زمان بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 داخل بازارچه سفارش خودتون رو ارسال کنید تا برآورد هزینه و زمان بشهسلام تو بازارچه از قسمت تماس با با همین تاپیک رو لینک دادم ولی هنوز جوابی داده نشده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 با شماره آقای میرعلایی تماس بگیرید (بعد از ظهر ها) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .